eski karim 

kapat
  1. bir ceyhun yılmaz şiiridir

Hala sen varmışsın gibi
    iki yastıkla yatıyorum..

Kimseye söyleme gidişini, ben söylemedim.
    Elimde senin siparişin olan torbalarla geliyorum eve..
    Ağlaya ağlaya öpüyorum yattığın yastığı yorganı
    Sanki beni az önce yolcu etmişsin gibi çıkıyorum sokaklara..
    Üst komşuya hava atarak, bi fiyaka bi görsen..
    Ne garip bu insanlar!
    Bütün mahalle, hatta alttaki bakkal bile seni geçen kasım öldü sanıyor...
    Ne garip bu insanlar!
    Hala her sabah bana selam veriliyor..
    Sanki yaşıyormuşum gibi..
    .
    bu satırların üstüne daha da yazmaya gerek yok heralde
    #283875 (ta kendisi, 28.05.2006 00:10)
  2. bir orhan veli şiiri. şöyledir:

eski karım

Nedendir, biliyor musun;
    Her gece rüyama girişin,
    Her gece şeytana uyuşum,
    Bembeyaz çarşafların üstünde;
    Nedendir, biliyor musun?
    Seni hâlâ seviyorum, eski kanm.

Ama ne kadınsın, biliyor musun!
    #649908 (thedewil, 20.09.2006 02:02)
  3. eski kız arkadaşlara sms atılabilecek en güzel şiirdir. hem kısadır, hemde işe yarar.
    yazarı orhan veli'dir.
    #2049091 (batuhanyedek, 01.08.2007 05:19)
  4. hani "eski karım..." diye başlayan bazı cümleler vardır ya hep nefret doludur, işte onları unutturan ceyhun yılmaz şiiri.
    #2049108 (marmelat, 01.08.2007 05:29)
  5. Ama ne kadınsın, biliyor musun!

insanın "ne kadındı madem niye eski ettin be orhan" diyesini getiren şiir.

güzel şiir...
    #4084778 (deluruk, 13.10.2008 20:04)
  6. bir kadına karı denmesinin yanlışlığı üzerine eski ifadesi eklendiğinden daha da yanlışlaşan söz.

gerçi doğru eski kadın, eski kız demek de tuhaf ya da ben ne dediğimi bilmiyorum.

(bkz: imdat)
    #4084784 (system error, 13.10.2008 20:06)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eski karim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski karim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski karim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski karim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» wwe smackdown vs raw 2007 » paleolitik donem » bedava sitem » cenabet halde deney yapan insan » denitrifikasyon » kotiledon » bomba efekti » olum sana hic yakismadi » young people fucking » the pusy cat dolls » anti antalyaspor » sari odalar » telsim musteri hizmetleri » hiyarli baba » necati seckin » sertab erener kocasi » talijanska » faruk nafiz camlibel » faruk nafiz camlibel » milli cemiyetler » ekmekle hayvan besleme kulturu » manuela » ferhat gocer » nurcu » yeni yazar alimlarinda bir fake kapatmak lazim » jig ai » galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takimi » kanye » charles kupchan » hatali cikis » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » istanbul arkeoloji muzesi » amerika da yasamak » sinifa giren kizlardan gelen sampuan kokusu » polis uniformasinin eminonu nde satilmasi » walter benjamin » lazio » yaran msn iletileri » alternatif prezervatif reklam sloganlari » husnu bey » fridge