eski insanlarin daha uzun boylu ve uzun yasamasi 

kapat
  1. görmesek de öyle olduğu söylenir. ama mantıklı gelmektedir. neden mi? ben de bilmiyorum.
    #1752879 (ağıt, 11.06.2007 10:43)
  2. kuran'da adi gecen ad kavmi'nde yasayanlarin bu tur insanlar oldugu soylenir.
    (bkz: ad kavmi)
    #1752984 (RaDaMeNT, 11.06.2007 11:21)
  3. bulunan bazı fosiller ve insan kemikleri neticesinde gerçek olduğu iddia edilebilecek olan durum.

gereksiz düzeltme: başlığa girilebilecek karakter sayısından kaynaklandığını ümit ettiğim bir anlatım bozukluğu var.
    doğrusu:eski insanların uzun boylu olması ve uzun yaşaması olmalıydı.
    aksi takdirde uzun boylu yaşamak gibi bir şey çıkar ortaya.
    bu da anlamsız olur.
    kusura bakmayın.
    anlatım bozukluğu hassas bir konu.
    #1753143 (gozluklu kedi, 11.06.2007 12:02)
  4. mantığını tam olarak açıklanamamasıyla birlikte, eski mezarlara ve anlatılan hikalere baktığımızda gerçekçili olan varsayım.
    #1753157 (baba sen tipten kaybediosun, 11.06.2007 12:05)
  5. eski insan kavramı geniş spektrumlu bir kavram olmakla beraber, tarih öncesi çağlarda, lokal istisnai bölgeler hariç, insan ömrünün ortalama 40 ı geçtiği bir dönem yaşanmadığı, boy ortalamasının ise orta - kısa olduğu istatistiklerle ispatlanmıştır. fakat günümüz döneminden kas, kemik ve çene kuvveti yönünden müthiş farkları var imiş.
    #1753269 (sıpa, 11.06.2007 12:29)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eski insanlarin daha uzun boylu ve uzun yasamasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski insanlarin daha uzun boylu ve uzun yasamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski insanlarin daha uzun boylu ve uzun yasamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski insanlarin daha uzun boylu ve uzun yasamasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» wwe smackdown vs raw 2007 » paleolitik donem » bedava sitem » cenabet halde deney yapan insan » denitrifikasyon » kotiledon » bomba efekti » olum sana hic yakismadi » young people fucking » the pusy cat dolls » anti antalyaspor » sari odalar » telsim musteri hizmetleri » hiyarli baba » necati seckin » sertab erener kocasi » talijanska » faruk nafiz camlibel » faruk nafiz camlibel » milli cemiyetler » boxer giyen bayanlar » chp ye oy veren basiretsiz kurt » tribun atesi » amprikukulu » superkahramanlar musluman olsa idi olacaklar » anne ben dun gece escinsel oldum » mutlu bir sekilde surunmek » dunyayi kadinlar yonetsin » efras » punisher » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » devlet malini sahsi isleri icin kullanan insanlar » her ay regl olmak » en guzel erkek isimleri » ferhat gocer » eski sevgiliyi ozlemek » romain duris » casual sex » venedik » rica ederim » salcali ekmek