eski fenerli bi futbolcuda vardi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. her erkek kendisini bir futbolcuda gorur
  2. bir fenerli eksilsin diye olurken fenerli olmak
  3. eski sevgilinin eski sevgilisinin eski sevgilisi
  4. fenerli
  5. fenerli kizlar
  6. anti fenerli
  7. durbunlu fenerli
  8. gercek fenerli
  9. fenerli rum beyleri
  10. fenerli cakmak

© 2008 - uludağ sözlük

eski fenerli bi futbolcuda vardi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski fenerli bi futbolcuda vardi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski fenerli bi futbolcuda vardi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sahsim tarafindan » bismillah khan » sevmekten kim usanir » fc brasov » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » almanca » fight club » ben bu yaziyi sana yazdim » 11 ekim 2008 istanbul canli bomba eylemi » yarim derdini ver bana » kugulu park » burak ozcivit » michael paget » salla gitsin baby » serefsiz diferansiyel denklemler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dunyanin en yasli bakiresi » milla jovovich » cok eski sevgilinin aramasi » haberturk » turkiye » dacryphilia » hilal » astazi » help » demonstrasyon » depersonalizasyon » 20 watt » sozluk yazarlarindan aforizmalar » kadinlari hamile birakan enteresan olaylar » buffy