eski dost 

kapat
  1. çok geçmişten tanışıklığınız varsa o sizin eski dostunuzdur.. aslında bu eskimiş dost anlamı taşımaz bu şekilde kullanılırsa eğer, ''çok önceden beri dostumdur'' anlamındadır.. sizin için güvenli, huzur veren bir çift koldur, yaslanıp ağlamak için bir omuzdur aynı zamanda.. dostluğunuzun sıradan bir arkadaşlık olmadığını dile getirmek için güzel bir sıfattır bence dostun önüne gelen 'eski'. netekim dost eskimez, eskisi gidip yenisi geliyorsa, dostunuzu eskitebiliyorsanız o zaten sizin hiçbir zaman dostunuz olmamıştır..
    #2563212 (rubniac, 06.11.2007 20:32)
  2. ne düşman olur ne tekrar dost tek olabileceği şey güzel karelerde hatırlanan gamzeli bir yüz.
    #2563362 (jai guru de va om, 06.11.2007 21:09)
  3. eğer dostluğunuz bitmişse,gördüğünüz zaman içinizin biraz burkulacağı kişidir.
    #2563423 (ulusaseslenis, 06.11.2007 21:46)
  4. ara bozulmuşsa vakti zamanında, eski dost olmaz,dostluğunuzun çok uzun zaman öncesine dayandığı belki de uzun yıllardır görüşemediğinizdir,ancak görüştüğünüzde dün eski günlerinizdeki gibi olabilendir.
    #2563586 (hande, 06.11.2007 22:29)
  5. (bkz: eski dostlar) * ** *
    #3062811 (Yosunlu Deniz, 26.02.2008 20:56)
  6. karşılaştığınız bir yerde gördüğünüzde selamlaşır, hatta belkide oturur bir yerde saatlerce eski günleri yaad edersiniz. fakat o artık eski dosttur.
    bir zamanlar yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmezdi, aynı dertleri, kederleri birlikte paylaşırdınız, birbiriniz için dualar ederdiniz, ama ne yazıkki o acımasız zaman sizi farklı mekanlara ve farklı çabalara sevk etmiştir.o son model teknolojik icad telefonda bir yerden sonra kaldıramaz dostluğunuzun yükünü. evet, ne yazıkki artık o eski dost olmuştur.
    #3652858 (secret1907, 12.07.2008 01:21)
  7. önceleri dost eskir mi ki derdim, çok gereksiz bir kelimeydi benim için.
    yaş ilerledikçe bu kelimeyi istemsiz kullandığımı fark ettim.
    " a aa bu fotograftaki kim?"
    " ya eski bi dos..şeyy hakan diye bir arkadaş işte, liseden"
    meğer neler eskiyormuş...
    araya zaman girince değişmişiz demek ki, artık yeni insanlar var hayatımızda.bi sure sonra eski olacak yeni insanlar
    kısır döngü galiba bu.
    kalıcı olanlar yine belli kişiler oluyor, o da aile.
    ama ben daha lisedeyken o "eski dostum" için annemle tartışmıştım.
    şimdi görüşmediğimiz için o eski bir dost, peki görüşmeye başlarsak tekrar ne olacak?
    birisi o yanımdayken kim olduğunu sorarsa, yalnızca ismini mi söyleyeceğim?
    eski bi dost...
    dost...
    arkadaş...
    tanıdık...
    neyse, ben sana sonra anlatırım.
    #3676585 (nada, 17.07.2008 12:37)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eski dost başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski dost ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski dost nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski dost. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 5 nisan 2006 gaziantepspor besiktas maci » annenin sozluk yazari olmasi » vatan » endless » yeni raki » wwe smackdown vs raw 2007 » paleolitik donem » bedava sitem » cenabet halde deney yapan insan » denitrifikasyon » kotiledon » bomba efekti » olum sana hic yakismadi » young people fucking » the pusy cat dolls » anti antalyaspor » sari odalar » telsim musteri hizmetleri » hiyarli baba » necati seckin » sertab erener kocasi » talijanska » faruk nafiz camlibel » faruk nafiz camlibel » milli cemiyetler » azrail e soylenecek sozler » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yildiz » king crimson ve tool sendiego konseri » parayi bulunca nick degistirmek » feniletilamin » bang bros » vasiyet olarak kadavra bagisi yapan insan » yanlis anlasilmis sarki sozleri » espri yapinca kimsenin gulmemesi » sakso cekmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » neoplan starliner » onlari ozgurlestirecegiz » bilkent te okuyup ferrari si olmayan ogrenci » 12 mart 1997 barcelona atletico madrid maci » energizer ultimate lithium » ya onlar seni ozgurlestirirse » lacin » get your usa green card » aydemir akbas » cagkan culha