eski dert 

1. Kırmızı çiçekler açtı
    O minicik ellerinle
    Eriştiğin nar ağacı.

Gene yeşillendi her yer
    Tenha ağaçlıkta şimdi.
    Herşeyi canlandırdı Haziran'ın
    Aydınlık ve sıcak hediyeleri.

Sen benim ağacımsın
    Kurumuş ağacımın çiçeği
    Son ve tek ümidi boşuna hayatımın.

Soğuk topraklardasın şimdi
    Kara topraklarda, kara toprak.
    Sana ne güneşin gezgin sevinci erişir
    Ne de aşkın elinden gelir
    Seni uyandırmak.

*
    #1049358 (mulayim, 24.12.2006 17:09)

© 2008 - uludağ sözlük

eski dert başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. eski dert ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski dert nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yoruk ali efe » o anadolu cocugu da biz orospu cocugu muyuz » bay dogru » catatonia » unity » kral tv nin altindan gecen mesajlar » dugun videosunu kim ne taki takmis diye izlemek » 1806 » tek kimlik fenerbahce » ucurtmayi vurmasinlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games