eski ders notlarin yakilmasi 

kapat
  1. özellikle, hemen hemen her üniversite ögrencisinin kendine verdiği bir söz olmakla birlikte, ders gecme olayının zorluklarını atlattıktan sonra yapılması istenen ama genelde unutulan yada çöpe atılan notlar için vad edilmiş bir intikam olayıdır.
    #3723502 (nessaj, 26.07.2008 12:38)
  2. eğer fotokobi ise bu notlar çok rahat yakarsınız; ama eğer bu notlar kendi el yazınızsa asla yakmaya kıyamazsınız.
    #3723512 (mzfcagri, 26.07.2008 12:40)

© 2008 - uludağ sözlük

eski ders notlarin yakilmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. eski ders notlarin yakilmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski ders notlarin yakilmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» secret1907 » yuzde52 » yasamak oldurmektir » medine nin mucevherleri » son yoklama cagri tebligati » deniz yildizi » bir geyik malzemesi olarak serdar ortac » istanbula yapilacak olan ucuncu kopru » saptama yaptim kuyuya tasi attim » eline sozluk isareti a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games