eski denizlerden kim kaldi 

kapat
  1. yani sen de denizsen be marmara
    iki boğazın var diye göl demiyorlarsa sana
    canına okurum ben böyle işin
    haberin var mı ben altı boğaza birden bakarım
    benden sorulur elif'imin,
    benden sorulur dört seytanımın karın tokluğu
    senin ıstanbul'un okula gider mi, kağıt kalem ister mi?
    çanakkale'nin çoçuk felci, yatak yorgan yatması var mıdır?
    adalarından birinin bile ah marmara kara mıdır bahtı
    yani sen de denizsen marmara
    otur hesapla bak, üç kere daha denizim senden
    ama bana deniz diyen yok o başka dava
    sarıyer'in oralara mavi bir nokta koyan yok,
    atlaslara falan da yazilmaz tüh ki adım
    ne dersen de dünya tersine dönüyor marmara
    seni boğazlar besliyor iki ucundan
    ben de altı boğazı ay ortası biten maaşla
    kızıp köpürme ama
    hiç deniz görmesek yutardık belki marmara!

..akgun akova..
    #930168 (ceviz agaci, 30.11.2006 14:57)
  2. illâ ki; (bkz: deniz gezmi$)
    #930170 (ceviz agaci, 30.11.2006 14:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eski denizlerden kim kaldi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski denizlerden kim kaldi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski denizlerden kim kaldi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski denizlerden kim kaldi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» wwe smackdown vs raw 2007 » paleolitik donem » bedava sitem » cenabet halde deney yapan insan » denitrifikasyon » kotiledon » bomba efekti » olum sana hic yakismadi » young people fucking » the pusy cat dolls » anti antalyaspor » sari odalar » telsim musteri hizmetleri » hiyarli baba » necati seckin » sertab erener kocasi » talijanska » faruk nafiz camlibel » faruk nafiz camlibel » milli cemiyetler » erdal guney » futbol tarihinin en ilginc kirmizi karti » lad » jetlag olmus barbunya » banu guven » hebenneka » hendrix minik mavi balina i belong to che uclusu » maskara » icelt » dise dolgu yaptirmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » fenerbahce cumhuriyeti komedisi » jermaine o neal » fenerbahce tezahuratlari » bruno mezenga » tum yazarlari guzel olan sozluk » paris » 3d studio max » uludag sozluk teki galatasaray taraftari profili » chauncey billups » sefokrat