eski defterler 

kapat
  1. açılması pek istenmeyendir.

ayrıca 1999 tarihli pek samimi ortacgil albümüdür.

1-pencere onu cicegi
    2-olmali mi olmamali mi
    3-deniz kokusu
    4-bu is cok zor yonca
    5-degirmenler
    6-benimle oynar misin
    7-beyazin sarkisi
    8-sicak
    9-yagmur
    10-sik latife
    11-bozburun
    12-beni kategorize etme
    13-memurun sarkisi
    #1627002 (vernon sullivan, 10.05.2007 03:17)
  2. ortaçgil' in bir çok eski parçasını düzenlediği harikulade albümüdür.
    #1627013 (iplik, 10.05.2007 03:23)

© 2008 - uludağ sözlük

eski defterler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. eski defterler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski defterler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seni seviyorum nefret ediyorum » mahya isiklari » uzun siyah sacli kiz cocugu » sinead o connor » kenya ya kar yagmasi » uzun yazmayi bi bok sanan yazarlar » sozluk yazarlarinin ask itiraflari » sozlugun bokunun cikmasi » ukteyi dolduranin notu » ragbet gormeyen basliklar acmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games