eski camel olsa icerdim ama 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. eski camel
  2. eski camel icmis yazarlar
  3. hic eski camel icmemis olmak
  4. eski camel i geri istiyoruz kampanyasi
  5. eski filmlere ne kadar kotu olsa da saygi duymak
  6. elif safak karim olsa dunya gibi borcum olsa
  7. yahudi den dost olmaz olsa olsa sabun olur
  8. platonik bile olsa hayatimda biri olsa
  9. param olsa gucum olsa
  10. eski sevgilinin eski sevgilisinin eski sevgilisi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» hos geldiniz » arabada dinlerken kopek ezdirten death gruplari » bu ev artik yuva degil » saman nezlesi » ozcan deniz in atlas bebege sarkisi » cesme » entry ve nick uyumu » oss ye giderken suslenen kiz tipi » everything but mine » uzun hikaye » rehab » obur dunyanin default lisani » bosluktasallananadam » uludag ingilizce sozluk » cum partisi sex partisi hani bunun fuck partisi » lewes » mutlu olmak icin » anadolu universitesi » kanalturk » namik kemal » laodikeia » dumlupinar denizaltisi » gun » boga burcu erkegi aslan burcu kadini iliskisi » metalci » eksimtrak sozluk » gilded age » kirik yelken » guillermo vargas habacuc a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa