eski bir huzunle 

kapat
  1. ilginç bir Ahmet Telli şiiri...

ESKi BiR HÜZÜNLE

Günlerdir eski bir hüzünle çıkıyorum voltaya
    (kötüye işaret bu, üstelik yalnızlığa sığınıyorum)
    Unutup gitmişim ezberimdeki bütün şiirleri
    bulutlara bakıyorum uzun uzun, yalnız bulutlara

O uzak kasaba akşamları düşerken aklıma
    tecrit'teki yine bir türkü tutturuyor
    Ey kalbim sana denk düşüyor bütün bu acılar
    acılar tek ve mutlak olan bir şeyi anlatıyor

Yağmur kuşları geçiyor avludan sürü sürü
    dalların hışırtısını duyuyorum, üşütüyor beni
    Ötede, kentin üstünde bir şimşek çakıyor birden
    suretin yansıyor göğe ve her yağmur damlasına

Uzak bir anı oluyor her şey, silikleşiyor
    ve alnım ateşler içinde, bir tutabilsen
    unutup gitmişim bütün türküleri artık
    (kötüye işaret bu, üstelik yalnız sana sığınıyorum)

Kısa süren hastalıklar vardır ya, işte öyle
    geçip gidiyor akşama doğru hüzün bulutu
    resmini asıyorum ranzamın başucuna yine
    ve bir türkü tutturuyorum günün son çayında
    -Teslim olmayalım halilim kurşun atalım!
    #1487614 (stalker, 03.04.2007 18:49)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eski bir huzunle başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski bir huzunle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski bir huzunle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski bir huzunle. Copyright of the articles are belong to their authors.

» wwe smackdown vs raw 2007 » paleolitik donem » bedava sitem » cenabet halde deney yapan insan » denitrifikasyon » kotiledon » bomba efekti » olum sana hic yakismadi » young people fucking » the pusy cat dolls » anti antalyaspor » sari odalar » telsim musteri hizmetleri » hiyarli baba » necati seckin » sertab erener kocasi » talijanska » faruk nafiz camlibel » faruk nafiz camlibel » milli cemiyetler » fiji » zorunlu din egitimi » dassak mi geciyon adam mi seciyon » saygisiz mickey mouse » boxer giyen bayanlar » radmanovic » airhead » morpheus » lost control bursa turkusu soylesin zirvesi » yazamaz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » a drinking song » sevilmeyen ama seviliyormus gibi gosterilen kisi » izmir net » erdogan arikan » bunun neresini anlamadin » bang bros » iyi olan kazansin » rapper ninja » sozluk icin cekirdek duasi » zengin cocuklarinin yakisikli ve guzel olmasi