eski bir hatirayla karsilasmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bim de eski sevgili ile karsilasmak
  2. bim de eski sevgiliyle karsilasmak
  3. eski sevgiliyle karsilasmak
  4. eski sevgili ile msn de karsilasmak
  5. eski sevgili ile genelevde karsilasmak
  6. eski sevgiliyle diskoda karsilasmak
  7. eski sevgili ile hamamda karsilasmak
  8. cop dokerken eski sevgili ile karsilasmak
  9. yolda eski sevgiliyle karsilasmak
  10. bim in raflarinda eski sevgiliyle karsilasmak

© 2008 - uludağ sözlük

eski bir hatirayla karsilasmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski bir hatirayla karsilasmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski bir hatirayla karsilasmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» derealizasyon » uludag sozluk copcatanlik burosu » hellboy 2 the golden army » bosanmak isteyen insanlara hic anlam veremiyorum » agziniza sicip sicip helallik isteyen tip » sikiyoz sikiyoz doymuyoz » devlet memuru » advantix » sevisirken miyavlayan aptal kiz » tartar » boslukta kalmak » nazareth » human blue » ali kirca » mylastdaysasachild » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » eski sevgili basliklarini gorunce coken huzun » yurume » hasretinden haci sakirler eskittim » ekstrovert » sea wolf » ulseratif kolitis » sevgiliyi blendera atip suyunu icmek » crossfire » uzun kot etek giyen turbanli » yapay zeka » sevgiliyi sol frame getirmek » eski sevgiliye takmis yazar » sabahat akkiraz » es eksi iki » eidetic imge