esitlik partisi 

kapat
  1. dandik bir logoya sahip parti. bektas celebi başkanlığını yapmaktadır.
    #1926876 (cNyT, 13.07.2007 19:33)
  2. logosu turuncu arka plan üstüne mavi bir dikdörtgen şeklindedir bi hayli kontrastlı yani. ayrıca istanbul il başkanlığı küçükçekmece de küçücük bir yerdedir. başka da başkanlığı olmasa gerek.
    #1926895 (isildur, 13.07.2007 19:35)
  3. şöyle taahütleri de varmış!:

EŞiTLiK PARTiSi'den,HALKIMIZA KESiN-GERi DÖNÜLMEZ TAAHHÜTTÜR.

1-)Tüm öğrencilerimize,ANA Okulundan,ÜNiVERiSTE'yi bitirinceye kadar,
    a-)ZORUNLU,ÜCRETSiZ EĞiTiM,
    b-)Üst okullara SINAVSIZ geçiş HAKKI,
    c-)Mecburi ve GEÇMELi KUR'AN'ı KERiM dersi,
    d-)KILIK-KIYAFET serbestliği,
    2-)Bugünkü ALIM gücü kesin korunarak,EMEKLiLERE,iŞ buluncaya kadar,iŞSiZLERE,MEMURLARA,ASGARi ÜCRETLiLERE,aylık en az,5.000.YTL.Maaş,
    3-)Tüm VERGiLER,BAĞ-KUR,SSK,EMEKLi SANDIĞI kesenekleri kaldırılacak,sıfır KAÇAKLI,TEK ( % 10 )ORANLI VERGi SiSTEMi,herkese,şartsız EMEKLi olma hakkı,
    4-)iDAM cezası,CiNAYET,TECAVÜZ,DEVLETi DOLANDIRMA,VATAN HAiNLiĞi suçu işleyenler için yeniden yürürlüğe konacaktır.
    #2743717 (bin teselli kar etmez, 25.12.2007 12:35)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

esitlik partisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. esitlik partisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu esitlik partisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about esitlik partisi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» wwe smackdown vs raw 2007 » paleolitik donem » bedava sitem » cenabet halde deney yapan insan » denitrifikasyon » kotiledon » bomba efekti » olum sana hic yakismadi » young people fucking » the pusy cat dolls » anti antalyaspor » sari odalar » telsim musteri hizmetleri » hiyarli baba » necati seckin » sertab erener kocasi » talijanska » faruk nafiz camlibel » faruk nafiz camlibel » milli cemiyetler » probis » may the power be with you » sehir disinda universite okumak » ertugrul ozkok » jacques laurent agasse » gizli ajan » senaryo » konusmaya oncelikle diye baslayan insanlar » selamin aleykum diyen azrail e merhaba canim demek » zorunlu din egitimi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kayser sozer vs bluevelve » ben bu yaziyi sana yazdim » shels » sozluk yazari » jorjet » seytanin gozyaslari » los angeles lakers » istasyon meyhane » surahi hanim » sozlukteki erkek yazarlarin hepsi tastir