esirinim 

kapat
  1. berksan'ın son albümündeki şarkısı. * *
    #229011 (kacak kelebek, 10.05.2006 20:04)
  2. yaşar'ın aynı adı taşıyan albümünün güzel parçası.

Beni yar beni yar
    Beni yarin kollarında bırak
    Bizi aşk anlar
    Sen kendi yeni aşklarına bak
    Dile kolay yıllar
    Beni ilk yıllarında bırak
    Eski anılardan
    Söyle elimizde başka ne var
    Yoksun ya
    Dünya durdukça esirinim yar
    Yemelerden, içmelerden kesilirim yar
    zalim dünya durdukça esirinim yar
    yemelerden, içmelerden kesilirim yar
    şu boynuma dar ağacı
    Gayri değil yabancı
    alışamadım sensiz uyumaya yar
    Gel beni bu zalimlerin
    Ellerinden kurtar of
    dünya durdukça esirinim yar
    zalim dünya durdukça esirinim yar
    Böyle kal değişme
    Zaten alem olmuş perişan
    Başımı koymuşum
    Senin sevdanın yollarına
    Yaşarım sensizliği
    Sanki sen varmışçasına
    Koşarım bilsemde
    Çalan zillere kapılara
    Yoksun ya
    Dünya durdukça esirinim yar
    Yemelerden, içmelerden kesilirim yar
    #505333 (ben miyim, 06.08.2006 17:33)
  3. harika sözlere ve müziğe sahip bir yasar şarkısı.
    #505362 (arude50, 06.08.2006 17:39)
  4. onbir ay ile bir tanem arasında hoş tınılara sahip, dinlemesi gayet keyifli yasar parçası..
    #1650647 (faidelibilgi, 16.05.2007 17:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

esirinim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. esirinim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu esirinim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about esirinim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» google da hoslanilan kizin ismini aratmak » hoscakal gozbebegim » wwe smackdown vs raw 2007 » paleolitik donem » bedava sitem » cenabet halde deney yapan insan » denitrifikasyon » kotiledon » bomba efekti » olum sana hic yakismadi » young people fucking » the pusy cat dolls » anti antalyaspor » sari odalar » telsim musteri hizmetleri » hiyarli baba » necati seckin » sertab erener kocasi » talijanska » faruk nafiz camlibel » faruk nafiz camlibel » milli cemiyetler » irak a ozgurluk ve demokrasi goturecegiz » resat nuri guntekin ilkogretim okulu » milli gorus gomlegindeki salca lekesi » anani aglatirim » suleyman cakir lisesi » is gorusmesine taksiyle gitmek » poison » yabancilara turkce ogretmek » milton clark avery » sair uuserlardan siirler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » forever young » ezan okunurken muzigi kis demek » seks sonrasi nutella » valiz hazirlamak » serhan sesen » online sozluk » amerikan lokasyonlu serverler » polis kiyafetlerinin her yerde satilmasi » murat gogebakan » issiz adam a koyim size bir sey olmasin