esinti 

kapat
  1. çok hafif ruzgar. şöyle sıcak havalarda yüze vurduğunda rahatlatan.
    #226112 (redwinemania, 09.05.2006 22:55)
  2. hayatım boyunca tanıyıp tanıyacağım en iyi dost... bıkmadan usanmadan telefonda konuşabildiğim yegane insan.
    #473819 (mimoza, 29.07.2006 13:53)
  3. -tatlı tatlı insanın yüzünü okşayan, insana dost rüzgar.
    -ayrıca bir sözlük yazarı.
    #473906 (asiti kaçmış kola, 29.07.2006 14:17)
  4. ilhan irem şarkısı.

ne güzel bir rüzgar esiyor, usulca
    hissetmezsin sarar, çoğalır yavaşça
    uçuşur başaklar, tutuşur bulutlar
    ve kökünden koparır seni, deli bir kasırga
    anlamazsın açılır kanatların
    bilinmez bir ışıltıya
    tutuldun mu dönmek zordur
    aşk denen kasırgaya
    kasırgaya
    sonra bir sessizlik yaklaşır, usulca
    hissetmezsin sarar ayrılık, yavaşça
    uçuşur duygular, kapanır kapılar
    ve kökünden koparır seni, deli bir kasırga
    anlamazsın açılır kanatların
    bilinmez bir ışıltıya
    tutuldun mu dönmek zordur
    aşk denen kasırgaya
    kasırgaya
    es es es rüzgar es es
    #759320 (vernon sullivan, 21.10.2006 01:22)
  5. havanın çok sıcak olduğu anlarda herkesin bir ağızdan, gelmesi için yalvardığı büyük güç. Tanrı warmış dedirten olay
    #759481 (english bulldog, 21.10.2006 01:59)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

esinti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. esinti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu esinti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about esinti. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ess ess » uludag sozluk un demirbaslari » ve otesi » asik olunmamasi gereken birine asik olmak » wwe smackdown vs raw 2007 » paleolitik donem » bedava sitem » cenabet halde deney yapan insan » denitrifikasyon » kotiledon » bomba efekti » olum sana hic yakismadi » young people fucking » the pusy cat dolls » anti antalyaspor » sari odalar » telsim musteri hizmetleri » hiyarli baba » necati seckin » sertab erener kocasi » talijanska » faruk nafiz camlibel » faruk nafiz camlibel » milli cemiyetler » hillary clinton » vampire knight » 01 12 2008 » aydemir guler » volkan canakkaleli » cagkan culha » alternatif prezervatif reklam sloganlari » ramiz aydin » 1 0 » sabahlari sinifa yayilan simit kokusu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » adidas climacool » yazar nickleri tedirgin » asirlara meydan okuyan sozler » cinci yazarlar » payiz » gayme » gosterdigi guzel kiza bakinca kizan sevgili » simal bar » bugun entry girmemeye karar verdim » bi siktir git dedirten basliklar