esinin kapanmasina izin vermeyen zindik 

kapat

1. bu düşünceye saygı duymuyorum aynı zamanda inanmıyorum.

- kapanmayanlara laf etmekten ne anlıyorsunuz.
    - kapanmayanların eşlerine de laf ediyorsunuz.
    - adam gibi lafı da aşıyor bunlar hakaret ediyorsunuz.
    - buradan kapalılara mı hakaret edilmesini istiyorsunuz.
    - biri çıkıp bu başlığı tersten okursa memnun olacak mısın?

kimse kapanmaya ve kapanmamaya müdahele etmemeli, kadın bu konuda kendi özgür iradesi ile karar verebilmeli.
    #2994814 (sahaf, 12.02.2008 23:01 ~ 23:02)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

esinin kapanmasina izin vermeyen zindik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. esinin kapanmasina izin vermeyen zindik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu esinin kapanmasina izin vermeyen zindik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about esinin kapanmasina izin vermeyen zindik. Copyright of the articles are belong to their authors.

» wwe smackdown vs raw 2007 » paleolitik donem » bedava sitem » cenabet halde deney yapan insan » denitrifikasyon » kotiledon » bomba efekti » olum sana hic yakismadi » young people fucking » the pusy cat dolls » anti antalyaspor » sari odalar » telsim musteri hizmetleri » hiyarli baba » necati seckin » sertab erener kocasi » talijanska » faruk nafiz camlibel » faruk nafiz camlibel » milli cemiyetler » ali lukunku » ah muhsin unlu » uzayda cay icmek » milton keynes dons » hocalarin verdigi ayarlar » baban zeki biriydi evlat » corbayi hopurdeterek icmek » tabu » oxvund » body salonlarindaki kasinti tipler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » nurcu » otobuste bir kizla tanismak » erman toroglu » umut sarikaya tipi mutsuzluk » girit paradoksu » reddedilen erkegin karizma yapmasi » haciz » solun ne istedigini degil ne istemedigini bilmesi » uludag sozluk e yazar alimlari durdurulmustur » cikolata reklamlarindaki erotizm