esina 

kapat

1. dünün yazar namzeti, bugünün sözlük neferi.

(bkz: hoş geldiniz)
    #3557551 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 19.06.2008 13:38)
  2. 5. nesil yazar . hoşgelmişler .
    #3574803 (sevdalinka, 23.06.2008 20:45)
  3. iş arkadaşım olan şirin yazar.
    #3638166 (peizerat, 08.07.2008 19:01)
  4. belli ki yüreği derinden yaralı yazar.
    #3955170 (yavuzum, 12.09.2008 22:29)
  5. daha 3 yanlış hakkı olduğunu düşündüğüm yazar doğruyu bulmak adına yanlışları elemeye devam.
    #3990265 (ehliistirahat, 21.09.2008 08:43)
  6. (p)erisan oldum gidisinle ey sevgili
    (ı)zdırabımı bitir artık dön bana geri
    (n)e haldeyim bir görsen gittigin günden beri…
    (a)dını kagıda dökmek yine de heyecanlandırdı beni
    (r)üya degil kabus bu uyandırman için bekliyorum seni...
    *
    #4010062 (moonlight sonata, 26.09.2008 01:25)
  7. tum ihtimalleri hesaba katmamaktan kaynaklanan bir suclama ile gunahini aldigim, buna ragmen nezaketini koruyan ve durumu acikliga kavusturarak beni mahcup eden yazar.
    #4019155 (levine, 28.09.2008 05:47)
  8. (#4056473) nolu entry'sinin "entry/başlık uyumsuzluğu. entry başlığı tanımlamıyor." gerekçesiyle gammazlanması muhtemel yazar.*
    kişi olarak ise bir şekilde ortak bir paydamız olması sebebiyle hayatıma girivermiş; bu giriş sebebiyle de benim daha önce ne zaman gerçekleştiğini hatırlamadığım bir mutluluk, hoşluk içerisine yerleştirmiş; fakat yakın zamanda maddi-manevi meşguliyetleri sebebiyle benden uzak durmayı tercih etmekte yani bana yanında olma izni vermemekte ve bu sebeple beni derin kaygı ve sıkıntıların içine atmakta olan kişidir kendileri. çöle benzer hayatımda susuzluğun etkisiyle gördüğüm bir serap değil bu çöldeki yaşamımı boğulmadan devam ettirmemi sağlayabilecek bir vaha, bir pinar olmasını dilerim kendisinden...
    #4060002 (SCHENARDI, 08.10.2008 00:54 ~ 00:55)
  9. yakin zamanda a$k ile ilgili bir problem ya$adigindan hemen hemen emin oldugum yazar.
    #4060489 (vanti lator, 08.10.2008 06:30)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

esina başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. esina ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu esina nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about esina. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ertugrul gemisinin japonya ya gidisi » bir ev hayvani olarak lagim faresi » 81000306 » bree olsen » serhan sesen » selin karacehennem » semangelof » erzurum lehcesi » 96 plaka » zonu » en zengin 100 turk » devlet universitesi » kurban bayrami halen resmi tatil » hayati baskalari ne der diye yasamak » yasemin yuruk » su dongusu » su dongusu » 96 plaka » ekosfer » normlar hiyerarsisi » ataturk baraji » before the fall » allah yerine tanri kelimesini kullanmak » ergenekon sorusturmasi » umit karan » 30 kasim 2008 galatasaray hacettepe maci » yilmaz guney » fotokopini cektir git » islam devrimi olursa hepimizin kafasini kesecekler » melek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » karate okulu » pearl jam » gozlerin ustunde olmasini isteyen bayanlar » 29 kasim 2008 sevilla fc barcelona maci » nitratex » kavusmadan sevmek » pembe krampon » red point » krikor odyan » sonya