esin ozbek 

kapat
  1. penguen'in yegane kız karikatüristi.bıcır bıcır çizer.kız olmaktan tiksindiği anları vardır.ayrıca heykeltraştır kendisi.
    #193963 (azorka, 24.04.2006 14:26)
  2. penguen'de mika'dan inciler adlı köşede, genellikle hemcinslerini ve onların durumlarını çizen bayan karikatürist..
    #491364 (InsomniaC, 03.08.2006 03:42)
  3. (bkz: kızlar da ampül değiştirir...)
    (bkz: kızlar da dolar...)
    gibi baslıklar atan penguen yazarı.bide kosesini bitirirken ne dinlediğini yazar.
    #657568 (carandiru_TSN, 22.09.2006 21:10)
  4. tanımayı çok istediğim kişilik.
    #657675 (longinus, 22.09.2006 21:40)
  5. çizdiği kendisine benzemeyen ama çok şirin çizen be valla karikatürist yaa. bugün kendisi tüyap kitap fuarında idi. imza dağıttı, gülücük dağıttı.
    #815625 (CunaurG, 04.11.2006 22:37)
  6. vakti zamanında penguen'de çizen artık çizgilerine rastlanamayan insan.
    #1787354 (cnkt, 18.06.2007 23:29)
  7. fermuarda bi ara görünüp yeniden kaybolmuş çizer kişi. mika dan inciler adında bir köşesi vardı.penguenden ayrılan grubun dergi girişiminde yer alacağını düşünüyorum.
    (bkz: penguen dergisinde gerceklesen ayrilik)
    #2125994 (KIDD, 13.08.2007 18:36)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

esin ozbek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. esin ozbek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu esin ozbek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about esin ozbek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » parcalanmak » turkiye deki bayan cizerler » mika » mika dan inciler » kiz olmaktan tiksindigim anlar » huseyin sevki topuz » semra can » kiz arkadasin evi » kiz olmanin kotu yanlari » nur » ertugrul gemisinin japonya ya gidisi » bir ev hayvani olarak lagim faresi » 81000306 » bree olsen » serhan sesen » selin karacehennem » semangelof » erzurum lehcesi » 96 plaka » zonu » en zengin 100 turk » devlet universitesi » kurban bayrami halen resmi tatil » hayati baskalari ne der diye yasamak » yasemin yuruk » su dongusu » su dongusu » 96 plaka » ekosfer » normlar hiyerarsisi » bianko » mother love bone » suzi » sevgiliye haspam demek » raki » ordekli koyu » ayrilik » dtp nin bayrak polemigi » evlilik adi altinda tecavuz » anti klise timi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » tetsujin » yvan attal » tatu » burkay » sah melek camii » ali sevilmez mi » yilmaz erdogan » zeynep » gnoy » bir derdim var bolumune mod olmak istiyorum yazmak