esim dostum beni pastayim saniyor 

kapat
  1. dertlerin ızdırapların en büyüğüdür sanırsam. tanıdığın bütün insanlar seni pasta sanıyor. halbüse sen hastasın aminiyum. "ulan" diyeceksin, "yardım edin kurtarın beni." etradındakiler seni pasta olarak biliyor, olmadık yerlerine mum takıyorlar. olmadı kesiyorlar, yiyorlar. bir bakmışsın 9 kat olmuşsun, düğüne gidiyorsun, bir bakmışsın şaka niyetine masum bir insanın suratına fırlatılmışsın. içten içe haykırıyorsun, ama nafile herşey için çok geç.. mideye çoktan indirilmişsin. bir harf nelere kadir, vay be..

not: kadir'in olayla bir ilgisi yoktur.
    #3317584 (LOL OL, 25.04.2008 17:24)
  2. (bkz: ankaragücüme gidiyor böyle yaşamak)
    #3317587 (otep shamaya, 25.04.2008 17:25)
  3. (bkz: duştayım kimse bilmiyor)
    #3317589 (osmanthegral, 25.04.2008 17:26)
  4. (bkz: marstayim kimse bilmiyor)
    #3317703 (chabert, 25.04.2008 18:02)
  5. (bkz: anlamlı tashih)
    #3317743 (ethemandac, 25.04.2008 18:14)
  6. (bkz: karstayım hiç kimse bilmiyor)
    #3317756 (lumpiya, 25.04.2008 18:17)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

esim dostum beni pastayim saniyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. esim dostum beni pastayim saniyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu esim dostum beni pastayim saniyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about esim dostum beni pastayim saniyor. Copyright of the articles are belong to their authors.

» digestive » kapak sozluk teki simsicak aile ortami » wisc r zeka testi » www bombabomba com » turan cevik » hazine gov tr » izlense » var misin yok musun tony » hacli seferleri » emre aydin in eski sevgilisi » ezikfb » signomi » bira kapaginda cami resmi » maliki yevmiddin » raining stones » star da cikan yabanci filmler » seher sahin » tali yol » vtunnel kullanarak ktunnel e girmek » sisko kadin » oruc gibisin seni tutmak istiyorum » kpssbelgesi com » uzulmemek » tokat gibi cevaplar » iki govde » telefonda opusmek » eternal autumn » the dice man » sevkefza sultan » dwight howard » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ilk askin aslinda son ask olmasi » 30 kasim 2008 recreativo huelva villareal maci » umut olmasa olabilecekler » uludag sozluk yazarlarinin ilk seks deneyimleri » doktorlar ve muhendisler » gel korkma » nesrin sipahi » 29 kasim 2008 eskisehirspor denizlispor maci » yo adamim yo » en kutsal meslek