esigini besigini sikerim 

kapat
  1. yARATICI TÜRK iNSANINDAN YENi BiR ESER, DEĞiŞiK BiR KÜFÜR...
    #3193326 (ENES, 26.03.2008 18:48)
  2. devamı;

eşiktekini beşiktekini,
    yataktakini döşektekin,
    gelmişini geçmişini,
    soyunu sopunu,
    yedi ceddini...

g.tünden s.kiyim!

dir.
    #3230533 (gigantic, 04.04.2008 22:14)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

esigini besigini sikerim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. esigini besigini sikerim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu esigini besigini sikerim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about esigini besigini sikerim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ertugrul gemisinin japonya ya gidisi » bir ev hayvani olarak lagim faresi » 81000306 » bree olsen » serhan sesen » selin karacehennem » semangelof » erzurum lehcesi » 96 plaka » zonu » en zengin 100 turk » devlet universitesi » kurban bayrami halen resmi tatil » hayati baskalari ne der diye yasamak » yasemin yuruk » su dongusu » su dongusu » 96 plaka » ekosfer » normlar hiyerarsisi » crushcrushcrush » ayse hafsa sultan » www wwwwwwwwww www » dunkelbunt » bir babanin yapabilecegi en buyuk serefsizlik » camkalabak » senses tied » milliyetcilik cikmazi » 720256 no lu silahim bos ve emniyettedir komutanim » company of heroes » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » vladimir ilyic ulyanov lenin » siklenmeyen japon berber » turkiye nin saglik sistemi » besiktaslilarin her kayipta hakemleri suclamasi » sonya » vladimir ilic lenin » galatasaray in turuncu formayi giymemeye baslamasi » vay ibne benim girecegim entry i girmis » reptil » batuhan karadeniz