eshedu forrest 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. eshedu enla ilahe illallah ve eshedu enne mu
  2. run forrest run
  3. forrest gump
  4. forrest carter
  5. eshedu eshedu
  6. check sound eshedu

© 2008 - uludağ sözlük

eshedu forrest başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eshedu forrest ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eshedu forrest nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» paranoya » hic gelme gideceksen » kopush fm » hiperfaji » knut hamsun » taipan » seovi » yamuq » nadia camukova » ingvar ambjornsen » temporarypeace » implosion » tatar atlilari beni hep korkutmustur » beyaz show » sozluk yazarlarinin sifrelerinin hikayesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » anasi ve iki bacisiyla dama cikmis eski sevgili » vanilla fudge » aldatan sevgili » cocuklarin aglarken vites artirmasi » baslik ve nick uyumu » robert garcia » osman pamukoglu » sapur supur sagi solu open kiz » uludag sozluk copcatanlik burosu » dam ustunde un eleyen eski sevgili » turk polisi » uludag sozlukteki siki kufur sansuru » karisina kahvalti hazirlayan erkek » fasist » uye lol