eserlige terfi etmistir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. terfi etmek
  2. terfi beklemek
  3. terfi fayton
  4. caylakliktan terfi etmek
  5. osmanli da terfi etmek
  6. temizlikte terfi etmek
  7. sozlukte terfi etmek
  8. gerzeklikten adilige terfi etmek
  9. caylakliktan siliklige terfi etmek
  10. yazarin caylakliga terfi etmesi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eserlige terfi etmistir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eserlige terfi etmistir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eserlige terfi etmistir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eserlige terfi etmistir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » redwinemania » uludag sozluk moderasyonu » yeni uuser olacaklara nick onerileri » karga » yaran videolar » sozlukle ilgili istekler » sozluk yazarlarinin itiraflari » recep tayyip erdogan » mustafa kemal ataturk » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » igrenc espriler » stevemcqueen » lost » ask » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » yazarlarin aslinda demek istedikleri » seri eksi oy veren ibne » uludag sozluk ten soguma nedenleri » no promise » karpuzkabugu » kacak kelebek » cicada » en karizmatik depeche mode sarkilari » 26 agustos 1922 » baslik nick uyumsuzlugu » yaran msn iletileri » sifreli kanalda erotik film izlemek » ozgurluk » turk erkeginin ilk cinsel deneyimi » ilginc lakaplar » unlu tablolar » unlu tablolar » kalem tabanca » ji min re ave binin » sayfa sekreteri » yapi ve kredi bankasi » mc donald s burger king farki » gay erkek » kanada icin gocmenlik sartlari » safak vakti » senol vatansever » yemekteyiz » muhammed adama sarr » seni seviyorum dedikten sonraki an » ben bu yaziyi kendime yazdim » lisa simpson » niyazii » zerre » gary payton » abdulhamid denizaltisi » kisas semahi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kredi kartiyla kurbanlik almak » sevgiliden istenecek uc sey » please reset your email notification settings » omrun payizinda » minuscule » sevgili ugruna dostu silmek » orospu cocuguna orospu cocugu diyememek » blowjob » murat gogebakan » utangacligin dezavantajlari