esenler 

/ 2
kapat

1. mimar sinan mahallesi esenler'in en güzel mahallesidir.
    #2221668 (maskelibalo, 29.08.2007 12:08)
  2. birlik mahallesi esenler' in en güzel mahallesidir.
    #2221679 (oumar, 29.08.2007 12:11)
  3. dortyol meydanda kitap fuarı olan semt.
    #2329556 (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 17.09.2007 01:15)
  4. (bkz: litros)
    #2329644 (imhotep, 17.09.2007 01:37)
  5. canakkale'de bir mahalle. eski adi "it durmaz tepesi"'ymis ogrendigimize gore. boyle denilmesinin sebebi surekli ve sert esen soguk ruzgarlarmis. yaa yaaa
    #2329735 (migfer, 17.09.2007 01:57)
  6. karabayır gibi teksastan farkı olmayan bir mahallesi bulunan, ilçe olduğundan beri aynı,beceriksiz belediye başkanı tarafından yönetilen, otogarda otobüsten inen herkesin akın akın geldiği nüfusu 450.000 bulmuş olan ilçe.

ayrıca
    davutpasa mahallesi esenler'in en güzel mahallesidir.
    #2506892 (gullik, 23.10.2007 00:50 ~ 31.10.2007 00:06)
  7. doğduğum, büyüdüğüm, hala sınırları içinde olduğum feci enteresan bir yer. sokak başına 2 tane x köyü yardımlaşma ve dayanışma derneği barındırır. insanlar camilerin çay ocağında ya da kıraathanelerde oturur, sevgililer ise pastahanede buluşur ya da bakırköy'e gider. (bkz: 336b) (hoş yeni yeni cafeler açılmaya başladı)
    lumpen kelimesini anlamakta zorlanan sosyoloji öğrencilerinin mutlaka uğraması gereken bir yerdir, hatta engin ardıç'ın burada bir gün geçirmesi en büyük fantazilerim listesinde ilk ona girer. yazları sıcak ve tozlu, kışları serin ve çamurlu geçer. çocuklar sokakta top oynar, kadınlar apartman girişindeki merdivenlerde oturup kazak örerler. kürt nüfusu yoğundur, kürtler genelde aile apartmanlarını seçerler, apartmanların içinde bir klan yaşadığı iddia edilebilir (sayım memuruydum, bizzat gördüm). eğer esenler'de çocuk iseniz asla bir kürt çocuğu ile kavga etmemeniz önerilir.
    en meşhur ismi ise zekeriya beyaz'dır.
    en güzel mahallesi turgutreis'dir yalanını söyleyeceğim inanmayın.*
    #3789426 (semensima, 08.08.2008 18:40 ~ 18:47)
  8. otogarda bir yer sorarsanız, hemen yabancı oldugunuz anlasılır ve laf atmalar takip etmeler başlar. yanlıs tarif verilip nasıl yıkıldıgınız izlenir. veeee av yenmeye hazır, ağlamaklı şekilde kara kara ne yapacagını düşünürken yanınıza gelip sorarlar; ' bir sorununuz varsa yardımcı olabiliriz bağyan! '. teşekkür edip uzaklasmaya calıstıgın an az uzaga çekilirler, 'kesiş'e devam edilir. boş bir zaman bulup tekrar son durumunuzun ne oldugunu sorar burda yaşayan insan görünümlü yaratıklar. aynı cevap verildiğinde sinirlenir, pişkin pişkin sırıtır. otogarda yaşıyorlar sanki anasını satayım... kaç kişisiniz lan?! biri gidiyor biri geliyor... emin ol otogarda senin gibi biriyle 'danışıp' hemen zevüşmek istiyordum ben de...
    sarıyere gel lan sıkıyorsa! dötünde bi delik de ben açarım vallaha( yemez )...

insanlar kaldırımları sadece araba park etmek için kullanıyorlar yeminle... bir duyuma göre de artık belediye kaldırımların kulanım amaçlarını bildigi için oldukça küçük yapmaya baslamıs yerden tasarruf maksadıyla...

kornaya bastıgınızda çekilmeyen yayalar, arabanızın üstüne üstüne süren şöförler, 'danışmak' isteyen öküzler, ucuz görünümlü kızlar...

aman tanrım! hatta ooo şitt ! birdaha ayak basanın ayağını...

...
    #4272747 (limanla kavgali isyankar kaptan, 24.11.2008 02:09 ~ 25.11.2008 00:07)
/ 2
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

esenler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. esenler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu esenler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about esenler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yuzyil » davutpasa caddesi » o izmir i biliriz » ekmek arasi eroin » namik kemal mahallesi » basaksehir mahallesi » pyndemonium » ben bilmem beyim bilir » ikinci ogretim olup da derse gec kalmak » davutpasa mahallesi » dortyol » yavuz selim mahallesi » ceyo » oruc reis mahallesi » litros » istanbul un en guzel semti » ciftehavuzlar » gfb » esenler otogari » fevzi cakmak mahallesi » gecmeden inecek var mi » ecnebidost » universiteli oldugunu belli etmek icin elinden gel » metris ulastirma oto alayi » aile kizi sanilan kisinin on numara kasar cikmasi » digestive » kapak sozluk teki simsicak aile ortami » wisc r zeka testi » www bombabomba com » turan cevik » hazine gov tr » izlense » var misin yok musun tony » hacli seferleri » emre aydin in eski sevgilisi » ezikfb » signomi » bira kapaginda cami resmi » maliki yevmiddin » raining stones » star da cikan yabanci filmler » seher sahin » tali yol » vtunnel kullanarak ktunnel e girmek » sisko kadin » lost control » evemia » herkesin cocugunun zeki ama tembel olmasi » turk dilleri » eoka » pis yazarim » tugay kerimoglu » vinovniy » inleyen nagmeler » kalbimi severim kirmizi don giyerim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » hristiyan turkler » camille guaty » emre aydin a senden adam olmaz diyen kadin » bir sosyallesme araci olarak alkol » raki » kirezlerin silviya » ihss » new york knicks » devlet hatun » bilkentkampus