esendemir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. riza esendemir
  2. kutlu esendemir

© 2008 - uludağ sözlük

esendemir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. esendemir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu esendemir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uzun kot etek giyen turbanli » yaslaninca kendine baksin diye cocuk yapmak » dinde mantik aramamak » lynyrd » dam ustunde uyuyakalmis sevgili » alternatif yemek tarifleri » kadin » kemal sunal replikleri » whiskey in the jar » malafat com » sapka yapamayan cuheyla » ayabakan » annebenpenguenoldum » yeni bir yol gerek » makine elemanlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uc bes kisi » usti nad labem » yeni orta sinif » ali kirca » densenblood » makyo » bu iste bizim borumuz oter » stereotipi » viva la vida » kolada gecesi yaratiklari » obtundasyon » bu cocuk okumas » dadaizm » pkk » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2