esen erusta 

kapat
  1. okul yöneticiliğini gereksiz bir müdür-öğrenci ilişkisinden cıkarıp anne yada abla-öğrenci durumuna getirmiş müdür yardımcısı... okulcak severiz kendisini...
    #504140 (imitasyon, 06.08.2006 05:43)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

esen erusta başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. esen erusta ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu esen erusta nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about esen erusta. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ertugrul gemisinin japonya ya gidisi » bir ev hayvani olarak lagim faresi » 81000306 » bree olsen » serhan sesen » selin karacehennem » semangelof » erzurum lehcesi » 96 plaka » zonu » en zengin 100 turk » devlet universitesi » kurban bayrami halen resmi tatil » hayati baskalari ne der diye yasamak » yasemin yuruk » su dongusu » su dongusu » 96 plaka » ekosfer » normlar hiyerarsisi » limitet ortaklik » fiji » varyags of miklagaard » ev arkadasinin intihar etmesi » keane » umut olmasa olabilecekler » sofi » 14 ocak » agnes » dunyanin sozlukten ibaret olmadigini anlamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » derbileri al yillarca basimizda kal dede » milliyetcilik cikmazi » idam edilirken deniz gezmis e iskence yapilmasi » erkan can » gammazi gammazlamak » iki sik arasinda kalmak » ben seni unutmak icin sevmedim » eva » i ll still kill » gucleri birlestirip dunyayi ele gecirmek