esem sport 

kapat
  1. adidasların nikeların olmadığı dönemlerde kısacası buralar sazlıkken 70-75 doğumluların reebok ı. adidas neydi diye soranlara (bkz: mekap)
    #202018 (aabi, 27.04.2006 10:55)
  2. adidas 49 yada 52 yılı markasıdır
    #244363 (kemp_40, 14.05.2006 19:13)
  3. es es esm sporla diye reklam cıngılı vardı bu markanın.
    #244381 (hoca nasradın kavugu, 14.05.2006 19:18)
  4. 13-14 yaşlarında sahip olmayı çok istediğim en çok sevdiğim eşyamdı aldırana kadar çok ağlamıştım
    #704791 (hemera, 07.10.2006 12:46)
  5. borsada işlem gören, oynayanlar tarafından aşk derecesinde sevilen kağıt.
    #706176 (reletis, 07.10.2006 17:35)
  6. halk arasında esem spor olarak bilinen markadır.
    #714303 (asabi herif, 09.10.2006 06:32)
  7. kuzenlerimin, " esem aldı lan babam bize " dediği gün tiksindiğim marka. esem ne lan?
    #3435934 (gibi geliyor bana, 23.05.2008 15:12)
  8. bir zamanların kral ayakkabı markası. cırt cırtları çapraz bağlanır ve mahallede tüm karizmayla gezilirdi.
    #3534761 (ip atlayan gurbuz dana, 13.06.2008 21:05)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

esem sport başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. esem sport ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu esem sport nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about esem sport. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yeni alinan kanepeye cay doken misafir cocugu » cirtcirtli ayakkabi » ideal vajina derinligi » seni sorana her yanim derim » inhalasyon » aduket » erkek g stringsiz de her an cinselligi dusunur » 89 com » ogrenci kredi karti » kamyoncu sozleri » vahap yilmaz dershanesi » kirmizi nokta » niksar kalesi » karamanoglu mehmet bey i ariyorum » prezervatifin vajina icerisinde kalmasi » got deligi » zeynep talu » entel kuntel » sisman insan neseli olur » ataturk ile ilgili siirler » bu terlik tam benlik » siddetle tavsiye edilen kitaplar top 10 listesi » hayat yalanlara inanmayi bilme sanatidir » 325 inci donem askere gidecek sozluk yazarlari » dogurduguna inaniyorsun oldugune niye inanmiyorsun » microsoft excel » evin ortasinda bacagi kaldirip osuran ev arkadasi » erbain » tribun atesi » sermet erkin » erman toroglu » vodafone 3g reklamindaki tas erkek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » dinime kufreden musluman olsa » godaddy » jean arp » baba parasi yiyenler rahatsiz » sozlukteki eski uflliler » kis kis cinler kis kis » amerikan futbolu » lost » platin elementleri » abdullah ocalan a alternatif hapis arkadaslari