eseklik etmek 

kapat

1. kötü sonuçlanacak bir eylemi düşünmeden gerçekleştirmek, düşüncesizlik etmek.
    #550985 (asiti kaçmış kola, 17.08.2006 19:04)
  2. yeni tanışılan bir kıza her dakika msj ve çağrı atmak.
    #551006 (balbassar, 17.08.2006 19:12)
  3. AĞZIMDAN ALINMIŞ BAŞLIK. KiŞiNiN KENDiSiNi DÜNYANIN EN ZEKi iNSANI SANIP, YAPTIĞI TERBiYESiZLiKLERDiR. FARKINA VARIP ÖZÜR DiLEMESi YAPTIKLARINI AFFETTiRMEZ...
    bernamadeger
    #551015 (karga, 17.08.2006 19:15)
  4. --spoiler--
    ehl-i keyfe keyif verir kahvenin kaynaması,
    eşşeği yoldan çıkarır sıpanın oynaması.
    --spoiler--

dizelerini akla getiren tarz.
    #551014 (scarface, 17.08.2006 19:15)
  5. kendime nick alırken yaptığım şey
    #1825132 (sıpa, 26.06.2007 17:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eseklik etmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eseklik etmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eseklik etmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eseklik etmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cicada » en karizmatik depeche mode sarkilari » 26 agustos 1922 » baslik nick uyumsuzlugu » yaran msn iletileri » sifreli kanalda erotik film izlemek » ozgurluk » turk erkeginin ilk cinsel deneyimi » ilginc lakaplar » unlu tablolar » unlu tablolar » kalem tabanca » ji min re ave binin » sayfa sekreteri » yapi ve kredi bankasi » mc donald s burger king farki » gay erkek » kanada icin gocmenlik sartlari » safak vakti » senol vatansever » why so serious » carlos artist olmus » ismail » ben futbolcu olsam bu adami takip ederdim » yaprak dokumu » orduspor » yabancilara turkce ogretmek » ayrilik ve olumun olmadigi bir dunya » the fucker man » melike doner » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » maskara » abdullah ocalan derin devletin piyonudur » 325 inci donem askere gidecek sozluk yazarlari » gulumseyen kelle » cinci hoca » paris » fiji » ihlas risalesi » disko krali » elestirel kuram