eseklik baki kalir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. baki ye eseklik baki kalir demek
  2. tahsil cehaleti alir eseklik baki kalir
  3. tahsil harareti alir eseklik baki kalir
  4. okumak cehaleti alir eseklik baki kalir
  5. hiyarlik baki kalir
  6. guzellik gecicidir aptallik baki kalir
  7. eseklik
  8. eseklik etmek
  9. guzellik gecici eseklik bakidir
  10. pardon cikali eseklik mubah oldu

© 2008 - uludağ sözlük

eseklik baki kalir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. eseklik baki kalir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eseklik baki kalir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ask bunu bana yapmaya mecbur mu » turk solu » jigolo ile hayat kadininin evli olmasi » robbie savage » silik entry sine kizip moda ayar veren yazar » israil » passiflora » tetris oyununda cubuk gelmesini beklemek » eksi sozluk » uuserlardan evrim teorisini destekleyici ornekler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci