esekli ninni 

kapat
  1. bizim ninniler albümünden keyifli bir ninni.

EŞEK SENiN AĞZINLA
    FIRIN MI YAPAYIM
    FIRINLI DAĞLAR
    SÜMBÜLLÜ BAĞLAR
    BEN NERDE KALAYIM OY

EŞEK SENiN BURNUNLA
    ÇEŞME Mi YAPAYIM
    ÇEŞMELi DAĞLAR
    SÜMBÜLLÜ BAĞLAR
    BEN NERDE KALAYIM OY

EŞEK SENiN KUYRUĞUNLA
    KAMÇI MI YAPAYIM
    KAMÇILI DAĞLAR
    SÜMBÜLLÜ BAĞLAR
    BEN NERDE KALAYIM OY

EŞEK SENiN GÖZÜNLE
    FiNCAN MI YAPAYIM
    FiNCANLI DAĞLAR
    SÜMBÜLLÜ BAĞLAR
    BEN NERDE KALAYIM OY

Anonim - istanbul
    #3403491 (brcyzdm, 16.05.2008 09:30)

© 2008 - uludağ sözlük

esekli ninni başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. esekli ninni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu esekli ninni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yilmaz ozdil » sanal arkadaslik » death magnetic » bu yaz seriat gelecek havalar isinacak » pyriphlegethon » messenger da kendi kendine konusan denyolar » hayata dair ic burkan detaylar » cildirin » nikon coolpix l3 » karizma erkek isimleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci