esek seviciler 

kapat
  1. tanim: e$ek hayvanini * seven, onunla cinsel munasebete giren insanlardir.

anket olmadigini, ve ba$lik altina ben sen o biz siz gibi ankete ceviren entryler girilmemesini niyaz ettikten sonra olaya gelelim.

Tahrik etmemek amaci ile sehir ismi vermeden(aslinda türkiyede bir sehirde yogun olarak görülür) söylenebilir ki, güzel ülkemizin güzel insanlari özellikle köylerde, hanimlari olmasina ragmen (bekarlar yapsa mantikli olacagindan degil) e$ekleri tercih etmesidir, ayni kisilerin "yürüyen her hayvani s.ktim abi" gibi övünme yöntemleride vardir.

kocalarinin, cocuklarinin bu seviciligine kadinlari tarafindan söylenen hakaret ise "sen e$$egi s.kersin, döner bide öpersin"dir.

sapkinlik olarak kabul edilcek bu e$ek seviciliginin degisik boyutlari; kavun seviciler, tavuk seviciler, kedi seviciler, köpek seviciler gibi uzayip gidiyor.
    #2678528 (alchemist, 09.12.2007 01:45)
  2. (bkz: lezbiyen eşekler)
    lafı -kasıtlı olarak- başka uzuvlarından anlamak bu olsa gerek. **
    #2678538 (sosyalpenguen, 09.12.2007 01:48)
  3. pkk muhiblerini içine alan bir oluşumdur.
    #2678552 (antilopyawrusu, 09.12.2007 01:51)
  4. henüz nickimin eşşeğin en ihtişamlı organı olduğununun farkına varamamış insanlardır.
    #2678596 (eşşağan ala gazuğu, 09.12.2007 01:59)
  5. (bkz: edonkey)

gerçi öldü o:

(bkz: emule)
    #2678642 (paradigma, 09.12.2007 02:09)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

esek seviciler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. esek seviciler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu esek seviciler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about esek seviciler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» digestive » kapak sozluk teki simsicak aile ortami » wisc r zeka testi » www bombabomba com » turan cevik » hazine gov tr » izlense » var misin yok musun tony » hacli seferleri » emre aydin in eski sevgilisi » ezikfb » signomi » bira kapaginda cami resmi » maliki yevmiddin » raining stones » star da cikan yabanci filmler » seher sahin » tali yol » vtunnel kullanarak ktunnel e girmek » sisko kadin » daniel guiza nin gol atabilmesi icin gerekenler » tarihci » daniel guiza nin ucuncu golunu besiktas a atmasi » infrared isitici » keane » kopek gibi sevismek » adam gibi adam recep tayyip erdogan » wednesday morning 3 a m » istenmedigini hissetmek » dinya » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » edebiyat » yazar nicklerinin ensest iliskiden dogan nickleri » lithium » carlos marighella » bu ulkenin argesi dogu karadenizdir » hamas » andropoz » saw 5 » yalnizim grup seks yapiyorum » mebs okulu