esek kadar insanlarin sokakta dondurma yemesi 

kapat
  1. dondurma yemek kimi zaman iğrenç, kimi zamansa seksi bir eylemdir.* çocuklarda hoş görülen, hatta kimi zaman sevimli gelen bu eylem, kocaman insanların dillerini bir karış dışarı çıkardıkları bir eyleme dönüştüğünde diğer insanları feci şekilde rahatsız etmektedir. ve bu insanlar haklı olarak 'aaaa salağa bak, ne terbiyesiz insanlar cık cık' şeklinde ezilmektedir. zira eşek kadar bir insanın sokakta, dili bir karış dışarda dondurma yemesi iğrençtir, tiksinçtir. diğer yandan görgüsüzlük, terbiyesizliktir. ayrıca, dondurmayı sevmeyen var mı? o an bulan var bulamayan var yav, insanların canı çekmez mi be öküz kardeş?
    tanım: kötü bir şeydir. yapmayalım, yapanları uyaralım efendim.
    #3623581 (uretim cini, 05.07.2008 16:20 ~ 16:21)
  2. dillerini iyice çıkarıp dilinceki dondurma katmanını göstermesi de cabasıdır.
    #3623585 (thaliia, 05.07.2008 16:21)
  3. (bkz: eşek kadar olduğu halde buzparmak yiyen insan)
    #3623605 (uretim cini, 05.07.2008 16:28)
  4. yadırganması dondurmayı çocuklar mı yer sadece sorusunu akıllara getiren gayet normal olan durum.
    #3623629 (BiRumuzumBileYok, 05.07.2008 16:34)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

esek kadar insanlarin sokakta dondurma yemesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. esek kadar insanlarin sokakta dondurma yemesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu esek kadar insanlarin sokakta dondurma yemesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about esek kadar insanlarin sokakta dondurma yemesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» digestive » kapak sozluk teki simsicak aile ortami » wisc r zeka testi » www bombabomba com » turan cevik » hazine gov tr » izlense » var misin yok musun tony » hacli seferleri » emre aydin in eski sevgilisi » ezikfb » signomi » bira kapaginda cami resmi » maliki yevmiddin » raining stones » star da cikan yabanci filmler » seher sahin » tali yol » vtunnel kullanarak ktunnel e girmek » sisko kadin » kuvayi milliye neyse hamas da odur » yaslilarin en hasta benim yarismasi » gece gozlum » ayaginin tabanina sicayim » amasya elmasi » company of heroes » abbas guclu » mammography » muzur » hazimsiz besiktas taraftari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » nancy carr » mother love bone » yaratilis atlasi » cem yilmaz » kavusmadan sevmek » vcera vecerom » anarsizm » yagla martinini » enderun sevgiler » yoga yapanlarin muslumanliktan cikmasi