esegin siki 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. esegin siki kadar olmak
  2. yeni baslayanlar icin siki siki baba
  3. siki siki baba dinleyerek iddaa oynamak
  4. siki siki baba dinleyerek entry girmek
  5. ucak duserken koltugu siki siki tutmak
  6. finallere siki siki baba ile hazirlanmak
  7. siki siki baba teorisi
  8. siki siki baba turbesi
  9. siki siki baba kaseti
  10. horoz siki kadar akilla esek siki kadar akil verme

© 2008 - uludağ sözlük

esegin siki başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. esegin siki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu esegin siki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben 6 yasindaki cocugun zekasini haiz sagciyim lan » stv de oldugu alde oscar ayali kuran ayalperest » yuzuklerin efendisi pusu » kurk mantolu madonna » bir komunistin gunu » sevda yuklu trenler bos raylarda gezerler » osman pamukoglu » dun en cok entry giren yazar » maasa zam istemenin incelikleri » my own summer a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games