esegin guzel gozleri kurt un guzel sesi var 

kapat
  1. biraz önce alman bir arkadaş tarafından türkçe söylenip kozmopolit bir topluluğu yaran tümce.olay şöyle ki;
    evde birkaç alman birkaç turk ve bir kurt arkadaş akşamki cümbüşe hazırlanmaktadır.lakayık alman kızlardan biri sürekli tvdeki anlamadığı kanalları zap yaparak neredeyse herkesi çileden çıkarmış ve benim tarafından elindeki kumanda cebren alınmıştır.o anda durduğu kanalda kucuk ibo lakaplı eleman bir das attim heveeyaa hoop dedi şeklinde çığırmakta ve bu çığırış herkesi rahatsız ettiğinden tv kapatılmaktadır...tv nin kapatılması esnasında ibo isimli her türlü mahlukata zaafı olduğunu bildiğimiz kurt eleman o bet sesiyle şarkıya devam etmiş ve bunun üzerine kiloca pek de normal olmayan alman bir kız tarafından ayar verilmiştir.

not:işin bokunu çıkarıp dakikalarca gülmemezi kendine gurur yapan kızdan,bu lafı kimden veya nereden duyduğuna dair bilgi alınamamıştır.
    bir daha not:muhsin-ki olaydaki eleman-kıza çok pis bakmaktadır.
    (tfcvbg, 04.05.2006 17:19)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» buraya kadar anlamadiginiz bir yer var mi » mantikli » leman sam » illumination » prisoner » yengec dansi » i shall lead you shall follow » edouard cisse » erzincan in tarihi eserleri » feke nin tarihi eserleri » salvador dali » dunyadan inmek » converse giyip ayaklari kokan kizlar » kondom » harf oyunlu basliklar » elbistan in tarihi eserleri » turkceye giren yabanci kelimeler » daga tasa birinci lig birinci lig bank asya » bi biskreme verdim » the crying orc » sulama cihazi mantigiyla calisan erkek boynu » iskender mi buyuk veli mi kucuk sorunsali » colin kazim richards » malatyaspor » sozluk kullanim kilavuzu » msn de erkegin kiz nick i kullanmasi » sevgili » halit bey in konaktan ayrilisi » torul un tarihi eserleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa