esege cus denilmesi gibi 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bbg de sigaraya sucuk denilmesi
  2. ibrahim tatlises e imparator denilmesi
  3. ibrahim tatlises e canli yayinda pkk li denilmesi
  4. ulu sozluk e baska sozluklerce nurcu denilmesi
  5. ramazan bayramina seker bayrami denilmesi
  6. sittin seneye siktim sene denilmesi
  7. esege gem vurmayin
  8. esege kiro demisler
  9. esege ters binmek
  10. ask esege bile dans ettirir

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yaran anne baba diyaloglari » olur un tarihi eserleri » kucukken annenin evdeki sekerleri saklamasi » ataturk rozeti ile camiye gelmeyin » alozom » renault 9 gtl » tolga cevik » cep telefonunu evde unutmak » doa » mavinin yankisi » dunyanin sokaklari » eski sevgiliden gelen mesaj » suleyman demirel » bunyan in tarihi eserleri » kacak yasamak » 34 tdf 74 » hendrix » ilac yerine afyon kullanmak » zenit in uefa kupasini almasi tesaduftur » emre asik » bir mali gelis fiyatina veriyorum diyen esnaf » cemil ipekci » sizofren degilim lan » voodoo » ve geppetto tayyib i yaratti » converse giyebilme kurallari » aksam musaitseniz » click » cin deki depremi kurbagalar fark etmis a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa