esdinsel 

kapat
  1. aynı dine mensup kişilere ve sadece aynı dine mensup olan kişilerle muhattap olan kişilere verilen ad.*
    #3550713 (Kechi, 17.06.2008 18:16)
  2. (bkz: melez)
    #3550783 (Bard of Hell, 17.06.2008 18:36)
  3. (bkz: homoreligionist)
    #3716967 (chanson de roland, 25.07.2008 03:22)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

esdinsel başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. esdinsel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu esdinsel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about esdinsel. Copyright of the articles are belong to their authors.

» suratina top carpip olen twigy terlik maskotu » her sabah gunaydin mesaji bekleyen sevgili » faruk yalcin » reklam kampanyasi » asker trasi » havar geylani » uzun esek oynayan kizlar » hidroliz reaksiyonu » kurban kesmek » seb i aruz » cok tehlikeli bi yerden korner » mecur » kinetik » uludag sozluk red alert 3 multiplayer lan parti » soylemesi zevk veren yunanca kelimeler » cilveloy » penis kalinligi » su vidasi » kulak memesini emmek » masturbasyon yapmak sivilce olusumunu tetikleme » is arkadasinin birgun mudurun olmasi » melankolik » murat gogebakan » kizlarin sevismeden once tuvalete girmesi » chp nin carsaf acilimi » yazarlar insan olsa acilacak basliklar » trafik teroru ile ilgili carpici video » ilich ramirez sanchez » raki » kaybettigini anlamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » erdogan arica » adim atismak » abdullah ocalan a alternatif hapis arkadaslari » iset » marco van basten » server parasi » michael scofield » ak parti istanbul il baskanligi onunde patlama » yaacov agam » ulkeler cografyasi