esdegeriyle yan 

kapat
  1. cemal sureya şiiri.

Eşdeğeriyle yanyana yürürken
    Cehennem sokağında birey olmak,
    Ve en inceldikten sonra
    ilkel sözcüklerle konuşmak seninle.

Saat beş nalburları pencerelerden
    Madeni paralar gösteriyorlar,
    Yalnızlığı soruyorlar, yalnızlık,
    Bir ovanın düz oluşu gibi bir şey.

Hiçbir şeyim yok akıp giden sokaktan başka
    keske yalniz bunun icin sevseydim seni.
    #1329881 (fatal, 21.02.2007 14:06)
  2. yıllar sonra tekrar hatırlandığında garip bir hüzünle sarsan şiir. * * *
    ayrıca:

Hiçbir şeyim yok akıp giden sokaktan başka
    keske yalniz bunun icin sevseydim seni.

mısralarıyla vuran şiir.
    #2139349 (muhterem fil, 15.08.2007 20:25)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

esdegeriyle yan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. esdegeriyle yan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu esdegeriyle yan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about esdegeriyle yan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ertugrul gemisinin japonya ya gidisi » bir ev hayvani olarak lagim faresi » 81000306 » bree olsen » serhan sesen » selin karacehennem » semangelof » erzurum lehcesi » 96 plaka » zonu » en zengin 100 turk » devlet universitesi » kurban bayrami halen resmi tatil » hayati baskalari ne der diye yasamak » yasemin yuruk » su dongusu » su dongusu » 96 plaka » ekosfer » normlar hiyerarsisi » sozluk yazarlarinin itiraflari » viva la vida » ota boka soyunan greenpeace uyeleri » company of heroes tales of valor » lost control » sibel egemen » kan recetesi » biyik kizlara daha cok yakisiyor » annabell lee » sevgiliye haspam demek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » bianko » islam devrimi olursa hepimizin kafasini kesecekler » yigit ozgur esprileri » ekmek yoksa pasta yesinler » ponos » osmanli doneminden sozluk basliklari » buyuk raki » akbank » camille guaty » hayme hatun