es kaza 

kapat
  1. argoda ola ki , "olmaz ama diyelim ki oldu" durumu.
    #906810 (allen, 25.11.2006 11:18)
  2. cümle içinde kullanıldığı yere göre değişiklik gösterebilen kelime.
    #906830 (iceri terligi, 25.11.2006 11:24)

© 2008 - uludağ sözlük

es kaza başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. es kaza ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu es kaza nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ugur dundar » alwayssleepy » kafede yiyisen ciftleri ayiran garson » righteous kill » human blue » rusya borsasi » hozat » gs nin sukru saracoglu nda kupa kaldirma hayali » ailenizi nasil 5 ytl den ucuza doyurursunuz » alp kirsan » dostum yusuf demissin ama bu feridun duzagac » yaran kisisel iletiler » elektroensefalografi » sozluk yazarlarinin sifrelerinin hikayesi » maca kizi bilmeyen giremez » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kaybetme kusaginda kemalizm » yaran baslik yonlendirmeleri » sozlukteki otlar boklar » anasi ve iki bacisiyla dama cikmis eski sevgili » g56ogle » deadliest catch alaskan storm » bolot bayrishev » eric cartman » yedinci cadde » ogrencilerin kopya cekmesine goz yummayan hoca » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi » sampiyonlugunu ilan etmek » babylon » ofidofobi » bir sabah uyandigimda gammaz oldugumu gordum