es anlamli turkce sozcukler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. turkce konusurken turkce karakter kullanmama
  2. sozcukler
  3. essesli sozcukler
  4. illere has sozcukler
  5. sozcukler maratonu
  6. izmir e has sozcukler
  7. golgede sozcukler
  8. sevgilim sozcukler ve bengilik
  9. uzun almanca sozcukler
  10. yarim kalmis sozcukler

© 2008 - uludağ sözlük

es anlamli turkce sozcukler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. es anlamli turkce sozcukler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu es anlamli turkce sozcukler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rtuk » intakrin etki » saint antuan kilisesi » bursa valiligi onunde lezbiyenim diye bagiran kiz » kurtlar vadisi pusu » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » edu dracena » nisan mayis aylari gevser tatar yaylari » duygusal birliktelik olmadan cinsel iliski » areds » ucgensel terapi » lsd » sarp kuray » malumatfurus » manyerizm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pkk nin lider kadrosu » surrealizm manifestosu » logore » dostum yusuf demissin ama bu feridun duzagac » somnolans » kawakita saruin » love song » lukas podolski » shamanic tea » hadi simdi nabican » histeri » unlu birine benzemek » derealizasyon » hiperkinezi » la vida es una lenteja