erzincanli 

kapat
  1. memleketi erzincan olan herkes.
    (the kene, 04.05.2007 20:24 ~ 09.05.2008 03:58)
  2. bir canlı türü.
    (rs ne la, 08.05.2008 20:16)
  3. ahmet muhip diranasın fahriye abla şiirine konu olmuştur. şöyle ki;

Gönül verdin derlerdi bir delikanlıya,
    En sonunda varmışsın bir Erzincanlıya
    Bilmem hala bu ilk kocanda mısın,
    Hala dağları karlı Erzincan'da mısın?
    Bırak, geçmiş günleri gönlüm hatırlasın;
    Hatırada kalan şey değişmez zamanla.
    Ne vefalı komşumuzdun sen, Fahriye Abla!

iyi hoş da, şimdi burada bir durup düşünüyor okur. bir delikanlıya gönül verdiğini söylemişlerdi, sen de vara vara bir erzincanlıya vardın mı demek istemiş şair? yoksa ben mi çok fesatım? bilemedim.
    (polaris, 08.05.2008 20:22)
  4. (bkz: dursun ali erzincanlı)
    (filozofil, 08.05.2008 20:26)
  5. "24 AYAR" OLURLAR...
    (grand ekinoks, 08.05.2008 20:26)
  6. aralarından yiğitler de çıkar; bozuklar da... her yerden olduğu gibi. ama yiğidi ayrıdır erzincan'ın.
    (pis cocuk, 08.05.2008 20:28)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» dunyalik » ask sokagi » kotu yol » hic kavusamadigim kadin » kchzsr » sevgiliyle dolasirken surata abanilmis top yemek » torba var mi beyler » sokak futbolu kurallari » metin uca » citizen kane » korkma ben humanist degilim » plantasyon » guguda » ani antik kenti » ismail yk » deviantart » jadeh » rome » cenk isler » ediz hun » olum korkusu sarinca iman eden ateist amca » selin » peynir alti suyu proteini » ulu sozluk un libidosu » 30 yas » penguu » euro 96 » viyana opera balosu » hacc a gidecegine tatile giden zihniyet a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa