ertunga simsek 

kapat
  1. Tüm türkiye'yi ilgilendiren bir mail zincirinde adı geçen şahıs.

--spoiler--
    1 Ağustos 2007 tarihinde Nilüfer Turizm ile istanbul Ankara arası
    sefer yapan yolculardan biri. 1982 doğumlu iTÜ inşaat Fakültesi son
    sınıf öğrencisi Ertunga Şimşek...(EÜAŞ Personeli Cemal Şimşek oğlu).

Ve 5 Ağustos 2007 tarihi itibariyle Ertunga Şimşek artık yaşamıyor.

nilüfer turizm Otobüsü hareket halinde iken yolculardan birinin
    cep telefonunun çalması ve istifini bozmadan telefonla konuşmaya başlaması üzerine muavin ile telefon sahibi tartışmaya başlamış. Bu tartışmaya Ertunga sessiz kalamayarak müdahil olmuş ve otobüsteki herkesin hayatını tehlikeyi attığını belirterek telefon sahibini uyarmış, ancak telefon sahibi ve yanındakiler için bu uyarı çok ağır gelmiş olacak ki Ertunga 45 kişinin gözü önünde canı çıkıncaya kadar dövülmüş. istanbul Yolunu Eskişehir Yoluna bağlayan ve belki çoğumuzun her gün geçtiği belki de kimimizin hiç bilmediği o yol da hırsını alamayan kimseler tarafından otobüs hareket halindeyken şoföre kapıyı açtırıp Ertunga otobüsten aşağıya atılmış ve arkadan gelen otomobil Ertunga'ya çarpmış.'

Tüm bu olaylar içerisinde belki de en çarpıcı olanı o 'kimseler' in
    koruma memurları oluşu. Belki de bu yüzden vahşeti yaratan kişiler hala bizim aramızda dolaşıyorlar ya da pardon bir 'büyüğümüzü' koruyorlar. Belki de bu yüzden avukat delil toplamaya çalıştığında otobüste bulunan 'diğer' yolcuların (ki bence suça ortak olmuşlardır) hiç sesleri çıkmıyor, hiçbir delil bulunamıyor belki de bu yüzden sadece otobüs şoförü ve muavin tutuklu cezaevinde kalıyor.

Bütün bu bilgileri ailesine başsağlığına gittiğimizde öğrendim.
    Oysa biz sadece 'masum' bir trafik kazası sanıyorduk.

Kim oldukları ne oldukları nerede görev yaptıklarının hiçbir önemi
    olmaksızın bir insanın canice katledilirken buna seyirci kalan ve bu suça ortak olan Nilüfer Turizm'i kınıyor, bundan sonra hayatım boyunca bu firma ile seyahat etmeyeceğimi beyan ediyorum.

Sizlere bu e-postayı iletiyorum çünkü FARKINDA OLUN.Özge Şahin / Mimar
    --spoiler--

enemyof notu: her gün buna benzer mail zincirlerinin dolaştığını biliyorum. ve ben üşenmeden bu mail zincirlerindeki haberlerin doğruluğunu araştırırım. eğer haber yanlış ise ya da bende yanlış olduğuna dair kanat uyandırırsa bu mail zincirine durumu bildiren bir mail atarım.

bu mail geldiğinde de aynı şeyi yaptım ve ilk kez sanırım haber doğru * ya da ben bir yalanlamayla karşılaşmadım. eğer siz görürseniz bana da bildirin.
    #2892400 (enemyof, 25.01.2008 00:22 ~ 00:23)
  2. mehmet emin resulzade anadolu lisesi nden dönem arkadaşım. ve malesef üstteki vahim son ile hayatını kaybetmiş arkadaşım. keşke sadece bir spam mail değerinde olsaydı hakkındaki o tüm yazılanlar keşke muavine destek çıkmasaydı .. da hala yaşıyor olsaydı.

ama kim bilebilirdi ki bir grup orospu çocuğu var o otobüste ve kim bilebilirdi ki ertunga normalde siktireet diyip geçeceği böyle bir duruma kayıtsız kalmayacak. ama şu an bende dahil olmak üzere tek bildiğimiz hala bu cinayeti işleyen orospu çocuklarının ellerini kollarını sallayarak bu ülkede gezebildikleridir. ve eğitimini insanlığını tüm neşesini ve kıyasıya geçen onca masa tenisi maçlarımızı bir yana bırakalım ki bu ülkede öldürülen bir insanın değeri spam maillerdeki bir yazıdan öteye geçememekte..
    #2917702 (chatin, 30.01.2008 04:32)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ertunga simsek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ertunga simsek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ertunga simsek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ertunga simsek. Copyrights of the articles are belong to their authors.