ertas 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ebru ertas
  2. leyla ertas
  3. selman ertas
  4. ismet ertas
  5. tuncay ertas
  6. figen ertas
  7. sacit ertas
  8. muharrem ertas
  9. resul ertas
  10. neset ertas

© 2008 - uludağ sözlük

ertas başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ertas ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ertas nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» konustuktan sonra telefonu gobege silmek » basliksiz basa baslik almak » how i met your mother » muhtac oldugun kudret damarlarindaki oroinde mecut » gentle giant » kule rock bar » cevriye » anneyi ozlemek » trumanshow » halihazirda » kartalspor » bladecatcher » arnold joseph toynbee » sirenia » geceleri yalniz uyumak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » are you manager » kostum tasarimcisi » 5 ekim 2008 sozlugun tiklim tiklim olmasi » aktif aramalar » mini etekliye donup bakmayan erkek » cool cat » purple » inciluzum » kanla abdest alanlar » westphalia » almeira » tayyip i uzmek allah i uzmektir » bayan » kiz » legal teror orgutleri