ersin karabulut un ablasi 

1. ersin karabulut un bir kaç haftada bir karikatürlerinde baş rolü oynayan insan. sandıkta oldukça büyük yer kaplar.
    ayrıca
    (bkz: mıstık)
    #2039530 (KeviN, 30.07.2007 18:54)
  2. adı meltem karabulut'tur.
    evledikten sonra şevik soyadını almıştır.
    en son hamileydi, doğurup doğurmadığını bilmiyorum.
    #2039568 (jordan rudess kim ya, 30.07.2007 19:05)
  3. doğurmuştur ve bebekleri de sandik ici'ne konuk olmuştur zamanında.

ayrıca açılmadan başlık ben link vereyim

(bkz: ersin karabulut'un annesi)*
    (bkz: ersin karabulut'un babası)
    #2039572 (sweet leaf, 30.07.2007 19:06)

© 2008 - uludağ sözlük

ersin karabulut un ablasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ersin karabulut un ablasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ersin karabulut un ablasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yazarlarin nicklerinin seksilik oranlari » yakin ve uzak » rs ne la » ercan aktuna » bu ne bicim hikaye boyle » galatasaray » topu topu nur topu gibisin yarim » athletic club omonia nicosia » milan baros » anadolu jet a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games