erotomania 

kapat
  1. 1994 tarihli dream theater albümü awake'te yer alan tapılası,progressive enstrümental şarkı..
    ayrıca aşırı cinsel ilgi uyandıran psikolojik rahatsızlıktır..hasta sürekli karşısındakilerin ona aşık olduğunu ve onu arzuladığını sanır..
    (shencolog, 24.02.2006 18:20)
  2. kromatik riff i ve aksak ritmi ile gönüllerde taht kurmus progressive rock eseri.
    (hendrix, 03.06.2006 02:07 ~ 24.02.2007 05:19)
  3. dream theater in awake albumunun ucuncu parcasi.bas yapit...
    (erotomania, 23.02.2007 15:13)
  4. dorduncu nesil bir yazar. hosgelmis.

edit: bu entryinin neresini kotuledin la.
    (what is your problem 2, 24.02.2007 05:18 ~ 05:21)
  5. kişilik bozukluğu. erotomanyaklar sürekli tv den gazeteden vb. önemli şahhsiyetlerden msg aldıklarını düşünürler. şizofreniye yakın ama biraz farklıdır. çok başarılı bir dt şarkısıdır aynı zamanda. çalmayı öğrenince petrucci'ye evimdeki tüm şapkaları kaldırmıştım.
    http://www.youtube.com/watch?v=m-MoL1ON2hM +
    (ditty, 03.07.2007 21:33)
  6. cinsel davrani$ ve arzularda a$irilik gosterme hali ;$ehvet du$kunlugu. literaturde erotomani diye de gecer.
    (vesvese, 06.09.2007 02:26)
  7. inanılmaz solosuyla insanı derinden etkileyen a mind beside itself iii olarak da bilinen şaheser.
    (DeWe, 09.04.2008 21:41)
  8. içinde kaç değişik ritim olduğu sayılamayan bir aksak bir düz , hep aksak yada hep düz beklenen parçalardan kendini ayıran mike amcamın döktürdüğü drum sololara sahip bir parça. dinledikçe şaşırıyorsunuz her dinlediğinizde yeni bir şey karşınıza çıkarıyor bu parça.
    (zuvvar, 09.04.2008 21:50)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bibucuk » evlilik » frantic » sus ulan » cem yilmazli turk telekom reklamlari » astsubaylarin astegmenleri sallamamasi » f tipi cezaevi » julien escude » turkce gonullusu bunyamin ve mahdumlari » the dark eternal night » terk edilmek » satranc » turkculuk gunu » chun li » bunu yapan insan olamaz » fenerbahce » moskof kopekleri » 11 mayis 2008 altay kocaelispor maci » i have forgiven jesus » super hizli internet » tek kisilik cafe koltugunda sevismek » sven goran erikkson » kendini dedelerine begendiremeyen torun » f1 pilotlarinin sampanya sisesini asagi birakmasi » necrophagist » four minutes » alevi misin » yengec fener » busch a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa