erotogoth 

kapat
  1. * gotizm akimiyla butunlesen erotik fantazilerin disariya yansitilmasi sonucu gelisen erotik-gotik kavramidir. vampirizm rituelleriyle de ortak yonu bulunan bu olguyu salt erotizmden ayiran en onemli ozellik, melankolik iliski enerjisinin egoist bir dogrultuda tek tarafli yansitilmasidir.
    #2519586 (revolter00, 26.10.2007 12:38)

© 2008 - uludağ sözlük

erotogoth başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. erotogoth ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu erotogoth nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» heron » azmi karamahmutoglu » sazan » fuckin awesome » turk rock gruplarina turkish nirvana denilmesi » ecayip heyvanlara benziyirsen in plaket almasi » ist » ncldlbz » guiza ne la » vaktiyle iyi biriydi » kene tezahurati » tiesta gera » muslugu actim tipasini taktim » lig tv canli skor servisi » ismail yk dinleyip iq dusurmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gokhan birben » sabri sarioglu » bak bu kizi uzersen karsinda beni bulursun » tayyip oglunu askere gonder » kucuk parasut » vakit » past perfect tense » guverte » psikopat cocuk oyunlari » yureksagda » vermek » halkevleri » bazi yazarlarin oy vermeden oy beklemesi » radyo sol » adventure