erol guney in kedisi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. erol guney
  2. kurt kedisi mi irak kedisi mi tartismalari
  3. guney georgia ve guney sandwich adalari
  4. van kedisi
  5. kul kedisi
  6. ev kedisi
  7. nuh un kedisi
  8. and dag kedisi
  9. cheshire kedisi
  10. schrodinger in kedisi

© 2008 - uludağ sözlük

erol guney in kedisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. erol guney in kedisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu erol guney in kedisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» otomutilasyon » yuzunde gulen bin parca » geometri » anket yaptim mutlu oldum » erdil yasaroglu » sikiyoz sikiyoz doymuyoz » seytan marka giyer » metalheadtr com » tourette sendromu » asfalt osman » sozlukteki otlar boklar » hayattan hicbir beklentisi olmayan insan » otoerotikasfiksi » robert garcia » zubeyde hanim in vasiyetnamesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yugoslav futbolu » turkiye nin en fazla baslik acilan sozlugu » ebeveynin imzasini taklit etmek » guitar flute and string » necirvan barzani nin turkiyeye davet edilmesi » istanbul a donmek » galatasaray store » halit akcatepe » pisin biri » turkiye » sevgilisinin aldattigini kabul edemeyen insan » hiperparatiroidi » bankamatik memuru » mulayim » panic