ermenistan da turk olmak 

kapat
  1. belki de dünyada yaşanabilecek en kötü durumlardan biridir. şöyle bir düşünün, suçsuzsunuz fakat herkes sizi bir katil olarak görüyor. kimse size, ya bu da bir insan diye bakmıyor. iş bulamazsınız, ev bulamazsınız, sokakta yatacak yer bile bulamazsınız. tabi bu dediklerim normal bir türk vatandaşı için geçerli idi. yoksa gidip paraları sayesinde rahatça yaşayanlar da var. ama sözde soykırımı kabul etmek şartı ile.
    #3086370 (pirincinicindekibeyaztas, 03.03.2008 01:21)
  2. türkiye'de yaşayan ermeniler gibi rahat olunamayacağı kesin olan durumdur.
    #3086374 (mezarkabul ftw, 03.03.2008 01:22)
  3. ermeni diasporasının yurt dışında çalıştığı düşünülürse sadece çoluk çocuk ve bayanlar kalır geriye ki bir türk olarak çok zorlu olacağını düşünmüyorum. ayrıca üste soad tişörtü de giyilirse daha iyi olur.
    #3086380 (destination unknown, 03.03.2008 01:23)
  4. turkiye'de turk olmak kadar zordur.

en azindan orada insanlarin niyeti & size baki$i bellidir, neyin ne olacagini bilebilir; en azindan tahmin edebilirsiniz.
    #3086390 (schizo, 03.03.2008 01:26)
  5. bize nasihat üstüne nasihat veren dünyadaki gelişmiş ülkelerin hiçbirinin, ermenistana ''türklere ayrımcılık yapmayın'' demeyeceği durumdur.
    #3086391 (thorininkiliciorcrist, 03.03.2008 01:26)
  6. (bkz: bağlı hayatım pamuk ipliğine)
    #3086425 (azarath, 03.03.2008 01:33)
  7. milliyette bir ara çıkan yazı dizisine bakarak diyebilirim ki* doğru kişilerle muhatap olmaya çalışırsanız (milliyetçilerinden sakının), bir de iki ülke arasındaki diyaloğa hizmet edecek mesleklerden birini icra edip* işinizin bir ayağı için oradaysanız ve kısa süre kalacaksanız o kadar da zor olmayan bir şeydir. malum insanlar kaliforniyadaki akranları gibi zarıl zarıl ırkçılık yapacaklarına geçimlerine bakıyorlar.
    gelgelelim oraya yerleşmeye karar kıldığınız zaman ananızdan emdiğiniz sütün burnunuzdan getirilmek isteneceğini düşünüyorum ben yine de, çünkü siz hala bir katilsiniz. *
    #3262262 (fishing guru, 12.04.2008 21:18)
  8. ermenistanlı ermenilerin türklerle hiç tanışıklığı olmadığından, burada okullarda ermenilerin düşman olarak gösterildiği gibi orada da türkler aynı şekilde tanıtıldığından, ermeniler de en az türkler kadar milletlerini sevdiklerinden zor olan şeydir. insancıl, barıştan yana ve konuşarak anlaşma kabiliyetimizin olduğunu farkında olan herkes ise türk ve ermenilerin arasında aşılamayacak hiçbir problemin olmadığının da farkındadır.
    #3262284 (oneqeno, 12.04.2008 21:23)
  9. türkiye de öyle hepimiz ermeniyiz pankartlarına cevaben, bir türk orda öldürüldüğünde hepimiz türküz afişlerinin açılamayacağı, açılırsa gerçek bir itlafın yapılacağı vaziyeti haldir. yani yok öyle. ancak türkiyedeki bazı ikiyüzlü uygulamalar yüzünden ve ancak türkiyede açılır o pankartlar. orda mı?
    (bkz: ybsg)
    #3262300 (siniir, 12.04.2008 21:27)
  10. fenerbahçe stadı migros tribünününde galatasaray formasıyla oturmak gibidir.
    (bkz: gfb)
    (bkz: fikirtepeliler)
    #3262312 (abi bana yerversene, 12.04.2008 21:29)

© 2008 - uludağ sözlük

ermenistan da turk olmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ermenistan da turk olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ermenistan da turk olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» amerikan film kliseleri » akilli tv » fit bir emre olmak » perihan magden » radikal » lester piggott » macasi yememek » ali alpagut » t cetveli » yurt disina gitmeyi bir halt sanmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games