erken bosalan sozluk 

kapat
  1. yazarları mekanı erken terk eden sözlük anlamındadır. erotik içerikli başlık buldum diye atlayan abaza okur yazarın hevesini kursağında bırakan başlık yapısıdır.
    #3248524 (swarfest, 09.04.2008 01:29)
  2. (bkz: geciktirici kullanan sözlük)
    #3248534 (speedygonzales, 09.04.2008 01:32)
  3. - bu hafta da bana ayrilan sürenin sonuna geldik.
    + sözlük erken bosalma sol frame'ini oyarim!!
    - haftaya yine ayni gün ayni saatte....
    + sözlük allah belani versin sözlük!!
    *
    #3675163 (teoman in ustunde oturdugu bar taburesi, 17.07.2008 01:00)

© 2008 - uludağ sözlük

erken bosalan sozluk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. erken bosalan sozluk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu erken bosalan sozluk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» klavye nin gote girdigi anlar » moldovya » ravza » 11 ekim 2008 almanya rusya maci » elazig anadolu lisesi » firca kayma faslinin tam ortasina hapsirmak » bir anda » hilal » yalanci smiley » aerofaji » michael j fox » kip winger » karsi cinsle karsilikli masturbasyon yapmak » teoman » yagmur altinda opusmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 2 saat icinde deprem olacakmis » mustafa kemal ataturk » anket memis » happy go lucky » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » maddi hasar » christina aguileranin varmisin yokmusuna katilmasi » dunyayi yahudiler yonetiyor sanrisi » onur kaya » gunun 24 saati haber kanali seyreden insan » alicia keys » yasa ici » scurtel » kazim koyuncu » serefsiz diferansiyel denklemler