erkeklerin konu saptirmadaki ustaligi 

kapat
  1. erkeklerin hoşlarına gitmeyen bi konuda konuşurken söylenenleri ters bi tarafa çekip konuyu tamamen farklı bi tarafa yönlendirmeleri durumudur, şapka çıkartılacak kadar beceriklidirler. * *
    #1109595 (tyro, 05.01.2007 14:47)
  2. - askım gel tophane ye cıkalım , bas basa kalırız
    + askım soguk ya usuruz orda
    - ne sogugu bıtanem ya agustos ayındayız
    + o zaman hava soguyunca cıkarız askım daha romantık olur bırbırımızı ısıtırız.

- askım ben fear factor e katılcam 50.000 ytl odul var
    + olmaz askım , orda bortu bocek yedırtıyorlar , opmem sonra senı
    - ben o 50.000 ytl yı alınca her yerımden optururum ama senı
    + ne dıyosun sen ya
    - dıyorum kı evlenırız sana bı yuzuk alırım sonra ev tutarız falan.
    + aslında olabılır askım ama cok yeme boceklerden...
    #1109800 (darkerway, 05.01.2007 15:27 ~ 15:43)
  3. ilişkilerin bazı dönemlerinde her iki tarafında negatifliğin sınırlarını zorlamaya başladığını fark eden erkek tarafının fedakarca *ortamı soğutma çabasıdır.
    #1111739 (whynot, 05.01.2007 21:53 ~ 21:55)
  4. işlerine gelmeyen soruyu soruyla kapatma ya da anlık kıvırmalarla konuyu başka tarafa çekme ustalığıdır, tabi ki sadece erkeklere has bi özellik değil ama hakikaten çoğunluğu bu konuda takdire şayan..
    #4842003 (cimcime, 11.03.2009 13:53)
  5. (bkz: o değil de)
    #4842021 (guzunamca, 11.03.2009 13:57)
  6. erkeklerin kadınlar gibi laf salatası yaparak konuyu çekip kendilerine bağlama ustalığı olmadığından dolayı geliştirdikleri savunma mekanizmasıdır.

konuyla alakalı seyrediniz;

http://www.youtube.com/watch?v=92dyDj-iqmo +
    #4842057 (kutsal ruh, 11.03.2009 14:05 ~ 12.03.2009 00:13)
  7. erkeklerin de iyi kıvırdığı yerler olduğunun göstergesi olan ustalıktır. şahsım çok iyi başarır. *
    #4842323 (ataryemez, 11.03.2009 15:20)
  8. - her neyse, geçen gün yine sevişiyorum.
    #4842344 (uye lol, 11.03.2009 15:25)
  9. usta olup olmadıkları tartışılır aslında. saptırdığını bile sanabilir bazıları. mesela bir erkeğe en ilişmeyeceğiniz anlardan birisi yemek yediği dakikalardır. böyle dakikalarda saniyede şutlanırsınız.sonraa kıvırtmaca.

kadın:aloooooo nerdesin?
    erkek:toplantıdayım sonra konuşalım
    kadın: ama dur. bir şey diyece...
    erkek:sonra sonraaaaa

2 saat geçer.zırr telefon.

erkek:napıyorsun aşkımmm?
    kadın: hiç. (tribin allahını atarız tabe)
    erkek: n' oldu neyin var?
    kadın :hiçç. sen n' apıyorsun?
    erkek:ay napim iştee. yemek yedik boş boş oturuyoruz. ( bir yalan attın bari takip et di mi)
    erek:hımm. toplantı nasıl geçti?
    erkek:ne?? toplan..hııı iyi iyi. yemekte de iş konuşulmuyor yani. bıdıdıdı.( savunmaya geçtiyse zaten kesin yalandır kesin)

iç ses:toplantılar götürsün seni bok yee!!
    #4842380 (sela, 11.03.2009 15:36)
  10. derecesi belli bir zekaya sahip olduğunu gösterir, bunu farkedebildiğiniz için siz de belli bir zekaya sahipsinizdir. ya zeki zeki geçinir gidersiniz, ya da birbirinizi yersiniz. bir tarafın seviyesi aşağıda ise sorun çıkmaz zaten.

tanıma gelince; hiç durmadan bir konu bulup, bıdı bıdı adımızı dırdırcıya çıkaran hemcinslerimiz sayesinde ne bizimle ne bizsiz olmayan erkeklerin kendilerince oluşturduğu ama çok da sökmeyen taktikçiktir. bırakın yuttuk sanılsın. amaç biraz huzurlu ve iyi vakit değil mi?
    #4842391 (unutmayan, 11.03.2009 15:38)
  11. +aşkım bize gidelimmi ?
    -ya maçım vardı
    +abimde maç yapmayı sever onuda alsanıza
    -ne sizemi gidelim napcaz sizde ?
    #4842429 (Schrodinger, 11.03.2009 15:44)
  12. kendisinin bu konuda usta olduguna ikna olmus zattır.. kadınlar kadar basarılı olamayan kisiliktir.
    #4842675 (bloodymary, 11.03.2009 16:35)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

erkeklerin konu saptirmadaki ustaligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. erkeklerin konu saptirmadaki ustaligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu erkeklerin konu saptirmadaki ustaligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about erkeklerin konu saptirmadaki ustaligi. Copyrights of the articles are belong to their authors.