erkeklerin gerzek gorevleri 

kapat
  1. erkeklerin zaman zaman yaptıkları, genelde kızlar için yapılan, mantıksızca görevler.
    ör: sinema vs de kız arkadaşı göremiyorsa yerini kız arkadaşına vermek...
    #2600580 (dr rocco amca, 17.11.2007 16:33)
  2. (bkz: tuvaletteki kız arkadaşı beklemek)
    #2600587 (Poizer, 17.11.2007 16:35)
  3. HATUN ÇIKANA KADAR TUVALETiN ÖNÜNDE BEKLEMEK,
    HATUNUN KAPISINI AÇMAK, SANDALYESiNi TUTMAK. * *
    #2600597 (ysfkdrklc, 17.11.2007 16:40)
  4. ''bugün bana görev verildi aşkım!
    ..neymiş o bakim?
    ''bugün seni çok konuşturmayacağım.
    ..ama aşkım iimkansız!
    ''anlatamadım bizim ibnelere!
    #2600684 (brklky, 17.11.2007 17:12)

© 2008 - uludağ sözlük

erkeklerin gerzek gorevleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. erkeklerin gerzek gorevleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu erkeklerin gerzek gorevleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jerusalem post » hepsi » jamall » alevilik bir mezhep degildir » klimakafa » play it again sam » suleyman akdi » dr renaud paris » star » doktorlarin hastalardan nefret etme nedenleri » mustafa celaleddin pasa » selam selam naber iyi senden ben de iyiyim » 5 m migros » beduk » giresun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » witricity » selcuk bal » kotu kalpli ceyar » grup seks yaparken ufak cocuga yakanmak » ergen psikolojisiyle acilmis basliklar » yildirim demiroren » hadise acikgoz » nezaket » asuman krause » banyo yaptiktan sonra coken rehavet » halayi biz cekeriz mala damat vurur » iphone » akka » usuyen kutup ayisi » son mermiyi kendine sik