erkeklerin az usumesi 

kapat
  1. kizlarin cok usumesi başlıgından tümdengelim yöntemiyle türettiğim önerme.

daha sonra aklıma "romiyo sabaha kadar kucaklar akşama kadar tırmalar beni" şarkısı geldi her nedense. şöyle bir izleyeyim dedim. hande ablamız romiyo'suna sarılıyordu. ne de olsa ikisi de çıplak, ee modern olduk klipler filan tabi, madonna filan halt etmiş.

daha da yakından incelediğim de gördüm ki, "son zamanlarda kendini çok geliştiren hande yener" yıllardır alcatraz hapishanesinde kalmış da bir türlü kaçamamış gibi sarılıyordu erkeğine. sanki, elinden biri kapacakmış gibi. bu kadar da görgsüzlük olmaz ki aaa.

anladık adam senden daha sıcak e sen de üşüyorsun filan ama klipte bari yapma. aralarda ne yapıyorsan yap ne de olsa helalin... askjdaskldjklsad.

sabahlara kadar üşürüm ben
    romiyom nerdesin sen
    gel de bi sarılayım
    tadını alayım romiyo...
    #2150518 (larker, 17.08.2007 20:05 ~ 20:07)
  2. (bkz: az üşüyen erkek yoktur çok üşüyen kadın vardır)
    #2150585 (valentine, 17.08.2007 20:18)
  3. yumiyum niyazilerde gozukmeyen haldir. ahvaldir.
    #2150590 (bl, 17.08.2007 20:19)

© 2008 - uludağ sözlük

erkeklerin az usumesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. erkeklerin az usumesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu erkeklerin az usumesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ayca sen baskan pusu » 2008 2009 sampiyonlar ligi g grubu » akp karsitlarinin ask kavramini lackalastirmasi » 2008 2009 sampiyonlar ligi sampiyonu fenerbahce » ispanya » nermin abadan unat » swatch irony » yaran diyaloglar » futbolla ilgili basliklarin cok entry icermesi » tutunamayanlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games