erkeklere bakmayan turbanli kizlar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. erkeklere bakmayan kizlar
  2. yanlis erkeklere asik kizlar
  3. unlu erkeklere asik olan kizlar
  4. kizlar gitar calan erkeklere bayilirlar
  5. kizlar bateri calan erkeklere bayilirlar
  6. aman kizlar sakin erkeklere kanip sevismeyin
  7. turbanli kizlar
  8. yonja daki turbanli kizlar
  9. turbanli kizlar takkeli erkekle ciksin
  10. mezarlikta sevisen turbanli mantolu kizlar

© 2008 - uludağ sözlük

erkeklere bakmayan turbanli kizlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. erkeklere bakmayan turbanli kizlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu erkeklere bakmayan turbanli kizlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kahraman ve terorist arasindaki celiski » playboy » cher » uludag sozlukte ya padisah ya da perisan olursun » kaspersky nin goruntulemeye izin vermedigi baslik » hanim kos bu sefer memeyle bozdular kafayi » 4 haziran 2005 turkiye yunanistan maci » anne ben geriye biraz zor donerim » tekrenkturkuaz » en harika sebze ve meyveler » ikircik » luis aragones in bulent uygun u tanimamasi » kimberlite » 5 ekim 2008 tottenham hull city maci » emolarla dassak gecmenin dayanilabilir hafifligi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » i now pronounce you chuck and larry » mini etekliye donup bakmayan erkek » 25 haziran 2008 almanya turkiye maci » sehit annesi olmak » tolga cevik » onemli bir yerde satranc tahtasinin devrilmesi » sevgilinin komunist olmasi » sevgiliyle dolasirken surata abanilmis top yemek » casey stoner » amsterdam yolcusu kalmasin » sozluk yazarlarinin emo sevdalisi olmasi » hata yapiyorsun » almeria » duygu somurusu » para isteyen dilenciye ben ogrenciyim demek